Lämnat in bygglovshandlingar

<

Hej!

I dag så var jag och Simon ner till Stadsbyggnadskontoret och lämnade in bygglovshandlingarna till dem. :) Vi fick tala med deras byggchef och hon var väldigt trevlig så det var bra. Men vi har ännu inte fått tag på vår säljare ännu. Jag hoppas att Simon får tag på honom under dagen så att vi får reda ut frågetecknen. Men jag har ändå skrivit under det entrepenadsavtalet som vi fick hem i fall det går att lösa med samma avtal så att Simon kan skicka in det i tid. Skulle det vara så att ett nytt avtal behövs så hinner ju jag hem innan det är oss tillhanda och signera det för då är det bara att riva det vi har fått. Så vi får se hur det blir. :)

I dag var vi även ner till Djurmagasinet och köpte en jättebur till våra katter då dom är så jäkla stora. De var för stora för den storleken vi hade på bur (normalstorlek) då kunde inte Oskar sätta sig ned i buren och han kan ju inte stå heller. Vi köpte en jätte verkligen för att få in båda i samma men det var lyckotänkande det gick inte. Så vi får köpa ännu en sådan bur så de har en varsin. Eftersom vi ska ju ha två visningar på lägeheten den här veckan och då måste vi bort med katterna från lägenheten. Sen ska ju gubbarna även flytta 2 gånger det närmaste året så då måste de ha en rejäl och bra bur. :)

Jag hoppas att det är många intresserade av lägenheten så att hela försäljningen är klar innan vi åker till Rhodos det skulle vara så skönt att veta att kontraktet var skrivet på försäljningen innan vi åker. Men vi får se hur det går.

Vem vet det kommer säkert en uppdatering när vi talat med säljaren. :)

Ha det bra!

/Susanné och Simon
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin