Varit upp till tomten. :)

<

Hej!

I dag var jag och Simon lediga tillsammans. :) Skönt! Så i dag har vi faktiskt tagit ett tripp upp till Slättaskogen och tittat på vår tomt och på området för att se om det har hänt något. :) Och det hade faktiskt hänt en del sedan sist.

Sist vi var upp had de börjat dra fram vattenledningar och så men det var fortfarande stora grushögar på de första metrarna in på tomten. Men i dag när vi var upp så hade de börjat att dra elledningar i backen sedan hade de kommit en bit på rondellen som kommer gå upp till vårt område samt att de hade planat ut de stora jäkla gruslassen de satt i början av tomten. Så i dag så såg det riktigt fiint ut! :)

Våran tomt är verkligen så slät redan! Inte för att skryta men enligt mig har vi fått tag på en av de bästa tomterna på hela området! Både jag och Simon är så nöjda med tomten! Bara det inte är berg under.. Håller verkligen tummarna på att det inte är det. Hoppas hoppas!

Jag tänkte faktiskt visa er lite bilder på hur det ser ut just nu uppe i Slättaskogen och på vår tomt.Här är rondellen som de håller på och bygger så man kommer in till vårt område. :)Här är vägen upp till området. Direkt på höger sida där de nu hålle på och lägger ner rör och kablar kommer de första tomterna finnas. Cirka 50 meter upp kommer det komme en korsning så man kan köra rakt fram eller till vänster. För att komma till vår tomt så ska man svänga vänster och följa vägen till näst sista tomten på vänster sida. :)Denna bild är ner emot rondellen ifrån området sett.Detta är en bit in på vår kommande gata. :) Jakob Ingelssons väg. :)Här är en bild ifrån vår tomt titta vad slät och fin den är! :)Ännu en bild på en del av vår tomt. :)Och denna bild är tagen ifrån vår tomt. Så det extra fönstret som vi valt till på ena kortsidan av huset som då kommer vara i köket mellan diskbänk och spis så kommer vi se detta ifrån fönstret. :) Härligt! Men så klart då är det villor på bägge sidor och gårdar. Använd fantasin, det för jag och det verkar bli mycket pra pra. :)

Ja så nu har ni fått sett lite hur det nu ser ut uppe i Slättaskogen och på vår tomt! :)

Ha en skön kväll!

/Susanné och Simon
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin