Besiktningsmannen har varit och kikat lite

<
Hallå Hallå!

I dag så har besiktningsmannen vår vart och kikat lite uppe i huset då vi var oroliga att det var en spricka i duschen så vi inte skulle kunna duscha och om det inte är ordnat till slutbesiktning så är det ju inget bra så vi tänkte att det var lite bra att säga till i tid. Så Simon ringde i går och redan i dag var han och kikade. Men det var lugnt vilket var skönt! Men då vet vi i alla fall att det inte var något. :)

Simon var även i går ner i grunden och tejpade den åldersbeständiga tejpen i skarvarna på den åldersbeständiga plasten då det blåste så innibomben den dagen då huset kom så vi kunde inte tejpa då utan vi var tvugna att lägga stenar så att den skulle vara på plats.

Vi har även upptäckt att våran ringklocka låter så grymt jävla illa. Det liksom durrar ifrån den eller klickar eller hur man ska förklara. Det låter i alla fall i hela huset så de skulle ta och kika på det på slutbesiktningen. Det är i alla fall ingen stor grej det är busenkelt att fixa om jag förstått det korrekt.

På Måndag kommer tapetserarna också trevligt! Ska bli trevligt att få upp lite tapeter så det blir lite färg än bara spånfärg som det är nu. :)

I dag fick vi även veta en till sak när besiktningsmannen var på plats det är att vi själva ska installera fjärrvärmemodulen till pannan. Jajamän det fixar jag! Eller icke. Min bror var upp och kikade på det så jag det skulle lösa sig om jag förstod det rätt. Jag och Simon trodde ju att den busen var installerad och klar liksom. Men tji fick vi. Haha så kan det gå när man är händig som få. :) Men det kommer!

Vi har också ritat i vart på väggen i köket vi vill att tapeten ska börja så att det inte hamnar tapet där vi har tänkt att sätta mosaiken.

Nej nu ska jag ta och göra i ordning mig. Jag börjar redan kl 06:00 i morgon så bäst att komma i säng i tid.

Ha en bra kväll!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin