Shopping!

<
I dag har jag och Simon vart och shoppat lite. :) Eftersom det bara var en slödag i går så tänkte vi att vi skulle ta och åka och shoppa lite i dag. Jag är helt förälskad i iB Laursens porslin, jag tycker verkligen det är såå fint porslin så vi tog oss en tur och shoppade lite sådant. Vi shoppade inte allt dock vi kommer samla på oss mer. Men vi har i alla fall börjat. Vi köpte följande:

I Like! Tycker den här serien är så fin verkligen! Och den är i så fina pastellfärger. :)

Vi köpte även tre vita bokstäver i trä. Två S och ett & dessa ska stå bredvid varandra som ni ser nere på bilden. Och innebörden är ju Susanné & Simon.Sedan så köpte Simon även sex st Whiskeyglas då de han har är så väldigt små.Så såg dem ut.

Vi är mycket nöjda med dagens inköp! :)

I kväll ska vi upp och kika hur det är med huset sedan ska vi måtta lite saker och se om några saker vi är intresserad av får plats.

Ha en trevlig kväll!


» Emma

Mynteserien är så fin, vart shoppade du dessa nånstanns?

/Emma

2011-12-26 // 22:48:18

Hej Emma!Ja jag tycker Mynteserien också är så fin! Jag köpte de här sakerna på Calimero i Sågmyra faktiskt. :) Så ta en kik dit någongång. Men annars säljer många den serien på nätet så om du googlar iB laursen får du upp flera webbutiker. :)/Susanné

2011-12-27 // 12:30:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin