Planlösning + Dataanimerad bild av huset

Hej!

Jag och Simon tänkte visa er ett par bilder på planlösningen på vårt kommande hus samt hur det ser ut utifrån sett. Utifrån kan dock lite skilja sig emot vårat då vi funderar på att lägga till ett fönster och lite sådant.


Husets framsida. Dock har vi valt att ha det spegelvänt så vårt kommer vara tvärt om. :)


Husets baksida. Men även här så är ju vårat hus spegelvänt så att det blir tvärt om. :)Och så där ser planlösningen ut invändigt. :) Vi har valt till det fjärde sovrummet då vi tycker att vardagsrummet hade blivit för stort annars. Så nu vet ni hur det kommer se ut på framsida, baksida och innuti! :)

Bilderna är lånade ifrån www.alvsbyhus.se

Jajjamän så är det!

Jag och Simon har även köpt en dockningsstation till våra iPhones + laddningskabel och 230 v adapter i dag till grymt pris på www.prylson.se

Ska bli roligt när de kommer! :) hihi! Fast laddningssladden och adaptern ska Simon ha på jobbet. Men det är dockningsstationen som jag är nyfiken på. Inte för att det har något med huset att göra men i alla fall. :)

Nepp Nu blir det lite 2 ½ män innan vi ska lägga oss för kvällen!

Vi önskar alla en trevlig helg!

Mvh Susanné och Simon


Lite brev och grejer.

Hej!

Tänkte skriva en liten uppdatering. Har inte hänt allt för mycket men i Måndags fick vi i alla fall brev ifrån banken att de godkänt den nya kalkylen (vilket vi redan visste) men det var en bekräftelse. Sedan fick vi även ett brev ifrån mäklaren där vi fick se korten på lägenheten och så. Vår mäklare är på semester så det dröjer nog ca 1-2 veckor längre innan lägenheten kommer ut än vad vi tänkte från början. Men det gör ingenting.

Och sedan ett tag tillbaka är även handpenningen på tomten inbetald och i Fredags så postade vi även i väg avtalet på tomten så nu väntar vi på att få tillbaka vårat exemplar underskrivet ifrån stadsbyggnadskontoret.

Jag håller även på och kollar på lite saker jag (vi) tänker sälja. Bland annat min crosstrainer som är nästan helt oanvänd för det känns så dumt att dra med den i två flyttar först till hyresrätten som är trång nog som den är och sedan till huset när jag är helt bombis på att jag inte kommer att använda den. Lika gäller lite databord och andra saker som vi verkligen inte har använt på år och dagar. Är bara dumt att bära mer än nödvändigt vid flyttarna om man inte måste tycker en vekling som jag! :) Och varför ska man spara på saker som någon annan kommer ha bättre användning av än vad vi har. :)

Men lika glá för det är jag med gladast är nog räven!

Mvh Susanné och Simon


Hyreskontrakt påskrivet

Hallå Hallå!

I går var Simon ned innan jobbet och skrev på hyreskontraktet på hyresrätten som vi flyttar till 1 Oktober. Så nu är det klart i alla fall. Så nu är det inte länge kvar på mitt älskade Galgis!

Mvh Susanné och Simonbloglovin