Lite brev och grejer.

<

Hej!

Tänkte skriva en liten uppdatering. Har inte hänt allt för mycket men i Måndags fick vi i alla fall brev ifrån banken att de godkänt den nya kalkylen (vilket vi redan visste) men det var en bekräftelse. Sedan fick vi även ett brev ifrån mäklaren där vi fick se korten på lägenheten och så. Vår mäklare är på semester så det dröjer nog ca 1-2 veckor längre innan lägenheten kommer ut än vad vi tänkte från början. Men det gör ingenting.

Och sedan ett tag tillbaka är även handpenningen på tomten inbetald och i Fredags så postade vi även i väg avtalet på tomten så nu väntar vi på att få tillbaka vårat exemplar underskrivet ifrån stadsbyggnadskontoret.

Jag håller även på och kollar på lite saker jag (vi) tänker sälja. Bland annat min crosstrainer som är nästan helt oanvänd för det känns så dumt att dra med den i två flyttar först till hyresrätten som är trång nog som den är och sedan till huset när jag är helt bombis på att jag inte kommer att använda den. Lika gäller lite databord och andra saker som vi verkligen inte har använt på år och dagar. Är bara dumt att bära mer än nödvändigt vid flyttarna om man inte måste tycker en vekling som jag! :) Och varför ska man spara på saker som någon annan kommer ha bättre användning av än vad vi har. :)

Men lika glá för det är jag med gladast är nog räven!

Mvh Susanné och Simon
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin