Beställt hem katalog.

Hej hej!

Här om dagen så beställde jag hem en katalog ifrån Comfort. Det säljer bland annat badrumsmöbler som komoder, skåp, handfat etc. Denna beställde jag hem då jag inte vill ha de handfaten som är standard i våra badrum utan jag vill ha något lite snyggare med en komod eller dylikt. Sen kanske vi ska ha något skåp etc. Så nu går jag och väntar på kataloget ska dimpa ner i brevlådan. :)

Simon börjar längta till grunden kommer han sa i går att han skulle cykla upp varje dag till tomten efter eller före jobbet för att se om grunden grejerna har levererats. Han tror att den ska komma nu till veckan men vi får se. :) Det börjar ju trots allt närma sig. För i dag är det 1 månad bara tills de börjar montera vårt hus! Gud vad tiden går verkligen! Så om 1 månad står vårt hus på tomten (Dock långt ifrån färdigt) men i alla fall. Ska bli så roligt.

Nu ska jag sätta mig och pyssla lite vad det blir får ni troligtvis se någon dag på bloggen.

Ha det bra!

Mvh Susanné och Simon

Nu har vi en besöksräknare!

Hej på er!

Nu har jag (Susanné) ordnat en besöksräknare på bloggen! :) Jag tycker i allafall att det är roligt när jag besöker bloggar som jag ser har besöksräknare. Det som är synd är ju att det börjar att räknas från precis nu när jag la in det. Så det var ju synd att jag inte kom på det tidigare då vi brukar ha några hundra besökare i veckan på bloggen. Men från och med nu så syns besökarna uppe i högra hörnet i allafall! :)

Det bästa av allt att det var busenkelt att fixa:)

Då Simon har jobbat kväll i dag så har jag suttit här vid datorn och läst bloggar och tittat runt och jag har hittat så mycket inspiration så det kliar verkligen i mina små pysselfingrar! Så vi får se när jag drar i gång något nytt projekt!

Ha det gott!

Mvh Susanné

Lite av varje som händer.

Hej hej!

Ja de senaste dagarna har det hänt lite av varje.

I Tisdags började företaget vi har anlitat att köra fyllnadsmassorna och de vart klar med det på Onsdagen. Det var ca 30-35 lastbilar med fyllnadsmassa vilket motsvarar ca 350 kubik med fyllning. Vi hoppas att detta ska räcka. Men annars får vi kontakta dem igen och köpa mer helt enkelt. Jag och Simon åkte upp till tomten i går efter jobbet för att kollade hur mycket fyllnadsmassor det var. Och det var en del! Hoppas att det räcker så vi slipper beställa mer! Se bilder nedan på fyllningen. (bilden har lite dålig kvalitet då det hade hunnit börja skymma då vi var upp).Detta är bara en liten del av all fyllning. :)

I går Onsdag kom även fakturan från Lantmäteriet för registreringen av lagfarten. Så vi har scannat in fakturan och skickat den till banken också. I går kom även vårt försäkringsbrev på själva huset, så nu har vi även försäkringsbrevet på husförsäkringen så nu har vi alla försäkringsbrev också! Skönt att lagfarten är registrerad för banken kan inte skicka spärrförbindelsen till husleverantören förrän lagfarten är registrerad på fastigheten. Men nu är det gjort!

Och om exakt en vecka kommer vi ha vårt byggsamråd också med kommunen ska bli skönt att få det avklarat också!

Ja det var väl det! :) Ha en trevlig kväll på er!

Mvh Susanné och Simon


bloglovin