Betonguggla

<

Hej på er!

Hoppas ni har haft en underbar Lördag! Min Lördag har varit lite sjuklig om vi säger så. I morse när jag vaknade så hade jag feber, huvudvärk och var så sjukt snorig och hes samt kroppsvärk! Men kroppsvärken är säkert pga febern. Så i dag har jag legat hemma och bara halvsovit i soffan i princip hela dagen.

Simon började inte jobba förrän kl 15 så vi åkte dock till soptippen med lite kartonger och så sedan åkte vi till Apoteket och köpte det mesta för att jag ska bli frisk. Nässpray, Tigerbalsam, Iprengel, snytnäsdukar, huvudvärk/febernedsättande tabletter etc. Så nu jäklar! Full fart mot friskheten! Men jag har snytit mig så jäkla mycket så min näsa är helt röd. No offense, men med min näsa ser jag ut som världens fyllo.

Nu ska ni få se min Betonguggla! Jag tror i alla fall inte att jag har visat er den ännu. När vi precis hade kommit hem från Thailand så var vi in en sväng på Plantagen och där stod den och hooade och emellan hoandet så ropade han Susanné kom och köp mig, jag vet att du behöver mig, Ja sagt och gjort, jag kunde inte låta bli. Och han bad ju så snällt trots allt. Jag har tänkt att ha honom ute sen när vi fått lite mer ordning ute, nu är det ju lite lerigt om man säger så. Så länge får han vara i vår entré.Är den inte för söt? Det tycker jag. :) Ho ho, ho ho säger han!

/S» Mia

Hoppas du mår bättre och att ni fick en trevlig valborg :)

En mycket fin uggla :)

2012-05-01 // 06:17:20

Hej Mia! Ja absolut nu mår jag bättre. :) Och Valborg var trevlig. Jag hoppas du hade en trevlig Valborg med! /Susanné

2012-05-01 // 19:36:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin