Welcome kolgrill and hello Macarons!

<
I dag så fick Simon sin efterlängtade kolgrill. :) Det blev en av Webers största klotgrillar. Den är verkligen enorm! Största jag har sett. Men har man en kock i huset så förstår jag att han inte vill stå och grilla på en liten engångsgrill från Rusta. Är Simpa nöjd är jag nöjd. :) Så vi monterade ihop den nu på kvällen och den var riktigt fin måste jag säga! Fast hur länge den är fin är en annan femma. Den kommer ju bli rejält sotig efter första grillpremiären. Grillpremiären kommer i alla fall att komma nästa vecka. Då har vi planerat in två grillningar i schemat. Skoj!

Och nästa vecka är det en kort vecka, ledig helg nu, sedan jobbar jag Måndagen, ledig Tisdag första Maj, sedan jobb som vanligt till Fredagen innan det blir ledigt igen. Men i helgen blir det nog lugna puckar för mig. Jag har ju blivit sjuk som en sjöbest. Så jag antar att jag blir nerbäddad i sängen under helgen, känns ju så där. Men vi får se! Bättre att bli frisk och kry.Här har ni Simons pärla, den ser inte speciellt stor ut här. Men det är en riktig bamsing till grill. Och nu sitter karl och tittar på högtryckstvättar istället! Herrejössanes.. Men det är väl så när man flyttat till hus, det är mycket som behövs som man måste införskaffa.

I dag fick jag även en glad överraskning när jag kom hem! Simon hade faktiskt tvättat all tvätt, fast jag ska erkänna, lite besviken vart jag ju. Jag tycker ju det är roligt att tvätta. Så när jag skulle ställa mig och vika tvätten. Då var den ju borta! Men jag antar att den känslan går över att det är roligt. Så jag ska vara tacksam att jag har en gubbe som hjälper till hemma. :) Han hade även bakat Macarons och gjort ren badrummen! Titta så fina Macronsen blev!De är ju hur fina som helst! Väldigt goda var de också! :) Han är duktig han! Så i morgon kommer väl jag sitta och äta de här små fina rackarna. :)

Ni får ha en bra helg allesammans!

/SHoppas du hade en finfin fredag som start på helgen! :D

2012-04-28 // 22:10:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin