Cupcakes on Canvas

Hej på er!
 
I dag är jag ledig, men har jag relativt tråkigt finns inte direkt något att göra. Allt tvätt är redan tvättad, Simon målade andra strykningen i förrådet i går så den håller på och torka nu. Och det pysselprojekt jag tänkte dra igång har jag ingen färg till. Så ja.. Vi får se om jag och Simon åker och köper lite färg när han kommer hem. Jag vill inte direkt ta husfärgen då sådan färg är ganska dyr och jag kan ta vilken färg som helst till det projekt jag tänkt mig. Så det blir nog att bara sitta i soffan och slappa lite och se på någon film. :)
 
Men jag tänkte visa er en canvastavla jag har på köksbänken här hemma som jag hittade för 19 pix trots att den var helt ny. Det är riktigt billigt det! Vad får man annars för 19 kr? Inte mycket.
 
 
Ganska söt tycker jag faktiskt. :)
 
/S

Är det inte dags för en utlottning med en rosa plexihäst i vinst? JO MEN VISST!

Hej!
 
Nu var det ett tag sedan jag hade en utlottning därför så tänkte jag dra igång en här på kvällskvisten!
 
Sponsrat med den underbart fina rosa plexihästen det har Holmqvist-Tryckeri gjort. (www.holmqvist-tryckeri.se) Den som blir dragen vinnare i utlottningen vinner  alltså en super fin rosa dalahäst i plexiglas, det är den stora dalahästen på 4 cm.

Detta kan ni alltså vinna:
 
Den har en liten karbinhake så att man kan fästa den på vad man önskar. Exempelvis ett halsband, nyckelknippa etc, bara fantasin som sätter gränser! Jag tänkte visa er mitt exemplar där jag har satt den på en silverskedja med en transparent dalahäst:
 
 
Snygga va?

I tävlingen får man 1 lott per genomförd sak, ju fler saker du genomför ju fler lotter får du och desto större chans att vinna!

De saker ni har genomfört skriver ni i en vanlig kommentar till detta inlägg.

Vill du vara med? Gör så här:
 
1 lott om du kommenterar detta inlägg
+ 1 lott om du gillar http://ometthus.blogg.se på Bloglovin'
+ 1 lott om du länkar till utlottningen med en av tävlingsbilderna på din egen blogg
+ 1 lott om du delar tävlingen på Facebook

Totalt kan du samla ihop 4 lotter, du avgör hur många lotter du vill samla på dig! Ju fler lotter ju större chans! Vinnaren till ett av den superfina plexihästen drar jag Onsdagen den 5 September vinnaren kommer sedan presenteras här på bloggen.

Lycka till nu allihopa!!

Mvh Susanné

Det där med att fynda en fönsterlampa

Hej Hopp!
 
Vet ni vad? Jag glömde ju att berätta här om dagen att jag hittat en ny fönsterlampa till vårt kontor/datarum. Det är en riktig fining måste jag säga! Jag blev helt förälskad i den direkt jag såg den så den fick för baskemig följa med hem!
 
 
Riktigt fin tycker jag! Den lyser så mysigt så både innifrån och utifrån. :)
 
/S
 


bloglovin