Har ni sett Pipstudios badlakan och bad/morgonrockar?

Hej!
 
I går när jag satt och kollade på tapeter på Pip Studios hemsida så såg jag de underbaraste handdukarna och de underbaraste morgonrockarna! Jag vill bara ha! ha! ha!!
 
Se här:
 
 
 
 
 
Bilderna lånade från www.pipstudio.se
 
Visst är de fina? Jag hade gärna haft en sådan morgonrock. Synd bara att den kostar 800 kr. Men jag tror absolut den kan vara värd priset! :) Lika handdukarna. Hur fina är inte de? Jätte fina!
 
/S
 

Älskade PIP Studio

Hej på er!
 
Ni har säkert hört tidigare att jag älskar PIP Studios tapeter, kan man göra annat? De är ju helt underbara! Jag brukar gå in och kika emellanåt vad de har för något då de har mycket mer än tapeter också. Men nu tittar jag lite extra mycket då jag ska bestämma mig för tapet till mitt pysselrum inom kort. Jag tänkte visa er några godbitar från Pipstudios kollektion:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder lånade från: www.pipstudio.com
 
Visst är de fina? Här är det tre olika tapeter och de är i olika färger. Är inte alla färger superfina? Vilken gillar ni bäst?
 
Jag gillar dom allihopa! Pip Studio kan verkligen det där med att göra tapeter. :)
 
 

Att virka ett bokmärke som ser ut som en princesstårta.

Hej på er!
 
Jag tänkte visa er en liten virksak jag har gjort. Jag har virkat en princesstårta som ska fungera som ett bokmärke. Jag har tänkt att virka fler av dessa, så det är bara hör av er om det finns något intresse på susanne@zinknet.se så här ser i alla fall den ut som jag gjorde:
 
 
 
Så det långa virkade bandet ska man alltså sätta i boken. :) Det är bra roligt att virka. Jag funderar på att börja göra tutorials på virkning? Typ mormorsrutor etc. Något som skulle vara intressant?
 
Ha det gott!
 
/S
 


bloglovin