Vårt sovrum.

Nu ska ni få se hur vårt sovrum blev efter att vi hängde upp tavellisterna i helgen. Just nu har jag satt några Lasse Åberg tavlor på listerna som vi haft sedan tidigare. Men ni tanke är att sätta något kort där från när jag och Simon var barn. Men jag har ännu inte hittat några kort eller jag har ju inte heller letat. Jag ska kolla hemma hos Mamma och Pappa efter kort från när jag var liten då det finns massor där. Av Simon har vi flera hemma i några fotoalbum. Men så länge så får dessa tavlor pryda listerna. Samt ordet "Nostalgi" just det ordet var ju lite tänkt pga att det passar tillsammans med korten från när vi var små.

Men just nu ser det ut så här:Nedan ser på närmare håll.

Här ser ni hjärtat. Vad som står och så. Då de inte syntes på de ovanstående bilderna. :)


Vad gjorde vi i helgen då?

Ja vi fixade lite här hemma som vanligt faktiskt. Trevligt! I Lördags morse så var jag inte ett dugg trött. Jag brukar inte ha problem att sova till 10:00-10:30 men i Lördags var jag uppe och studsade redan kl 08:00.. Konstigt! Men så är det.

Vi var redan ute på vift klockan 10:00. Så vi åkte till Borlänge då jag skulle köpa några mindre bokstäver som jag skulle sätta på tavellister. Sedan så skulle Simon titta på någon kokbok på bokrean. Men han hittade ingen. Phu! Sa jag och torkade svetten ur pannan. :) Höhö. Nej då! Vi köpte även ett par tavellister då jag saknade några hemma. Så nu ni! Nu har vi hängt upp en tavellist på vardera badrum samt två stycken i vårt sovrum på min sida av sängen. Ni ska så klart få se hur det ser ut.

Sedan har jag även vart inne och fixat i vårt gästrum. Satt upp lite saker i bokhyllorna där och så. Sedan har jag även köpt en trasmatta till gästrummet som nu pryder golvet då jag tyckte det var lite tomt på golvet. Ja nu ska ni få se vad vi gjort under helgen.Här ser ni trasmattan, och även en Oskar som smyger sig fram efter att ha varit under sängen. :)Så här såg den ut på nära håll.Här är listen jag hängt upp i badrummet. Jag tycker ordet "frost" faktiskt är ett väldigt fint ord. Det låter helt enkelt mysigt. Sedan är det en liten almanacka i trä och en liten mjukisfigur. :) Någon som kan gissa vad det är för en mjukisfigur? Haha.

I den lilla toaletten fick en lite längre tavellist ta plats på väggen ovanför toaletten. Så alltså rakt fram från dörren.


Plexiglas

Ja ni. Vet ni vad.. Nu är det Måndag igen! Men det känns OK för jag är ledig i morgon igen. :) I går så var jag hos Mia på inredning/smyckesparty. Det mesta var gjort av plexiglas. Åh gud vad fina saker det fanns! Verkligen! Jag kunde så klart inte hålla mig när jag såg så fina saker. Det bästa var att alla berlocker etc hade kabinhakar så man han haka av och på hur man vill. Så ska man t.ex ut på fest eller något då kan man haka på hur mycket som helst så man har en hel julgran på sig. Och ska man bara till jobbet kanske en berlock räcker. Jag köpte i alla fall tre stycken hästar. Jag kommer köpa fler olika sorter och modeller då de hade fler men jag tänkte att jag började med tre (naturligtvis hade de andra utformningar förutom hästar. t.ex brickor med namn, pusselbitar, döskallar etc.). Två av hästarna har jag på halsbandet och en på bilnyckeln. Sjukt snygga!Här är halskedjan med den rosa hästen samt den transparenta hästen.Här ser ni! Visst är de underbara? Den ena är graverad med dalahästmönster och den andra med kurbits. LÖV IT!Nu kan jag även titulera med snyggaste bilnyckeln i stan med en orange plexihäst med två hjärtan på rumpenstumpen. :)Fina va? Denna ser dock lite flottig ut eller något men det är den inte. Bara blixten på kameran som blev lite dum.

Ja visst är de fina? Hon som sålde dessa det är hennes man som gör dessa själv. Verkligen vackra! Ni skulle sett allt vackert!

/Susanné


bloglovin