Plexiglas

<
Ja ni. Vet ni vad.. Nu är det Måndag igen! Men det känns OK för jag är ledig i morgon igen. :) I går så var jag hos Mia på inredning/smyckesparty. Det mesta var gjort av plexiglas. Åh gud vad fina saker det fanns! Verkligen! Jag kunde så klart inte hålla mig när jag såg så fina saker. Det bästa var att alla berlocker etc hade kabinhakar så man han haka av och på hur man vill. Så ska man t.ex ut på fest eller något då kan man haka på hur mycket som helst så man har en hel julgran på sig. Och ska man bara till jobbet kanske en berlock räcker. Jag köpte i alla fall tre stycken hästar. Jag kommer köpa fler olika sorter och modeller då de hade fler men jag tänkte att jag började med tre (naturligtvis hade de andra utformningar förutom hästar. t.ex brickor med namn, pusselbitar, döskallar etc.). Två av hästarna har jag på halsbandet och en på bilnyckeln. Sjukt snygga!Här är halskedjan med den rosa hästen samt den transparenta hästen.Här ser ni! Visst är de underbara? Den ena är graverad med dalahästmönster och den andra med kurbits. LÖV IT!Nu kan jag även titulera med snyggaste bilnyckeln i stan med en orange plexihäst med två hjärtan på rumpenstumpen. :)Fina va? Denna ser dock lite flottig ut eller något men det är den inte. Bara blixten på kameran som blev lite dum.

Ja visst är de fina? Hon som sålde dessa det är hennes man som gör dessa själv. Verkligen vackra! Ni skulle sett allt vackert!

/Susanné


Dessa var verkligen huuur fina som helst! Vet du om de har någon hemsida eller var man annars kan få tag i dem? (man saknar ju sitt älskade dalarna ibland här i storstan :P)

2012-03-09 // 13:00:01

Hej Thérese!Ja de är verkligen fina! Ja jag tror faktiskt du kan beställa på deras hemsida. :) Här är adressen: http://www.holmqvist-tryckeri.se/Mvh Susanné

2012-03-09 // 13:51:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin