Vad gjorde vi i helgen då?

<
Ja vi fixade lite här hemma som vanligt faktiskt. Trevligt! I Lördags morse så var jag inte ett dugg trött. Jag brukar inte ha problem att sova till 10:00-10:30 men i Lördags var jag uppe och studsade redan kl 08:00.. Konstigt! Men så är det.

Vi var redan ute på vift klockan 10:00. Så vi åkte till Borlänge då jag skulle köpa några mindre bokstäver som jag skulle sätta på tavellister. Sedan så skulle Simon titta på någon kokbok på bokrean. Men han hittade ingen. Phu! Sa jag och torkade svetten ur pannan. :) Höhö. Nej då! Vi köpte även ett par tavellister då jag saknade några hemma. Så nu ni! Nu har vi hängt upp en tavellist på vardera badrum samt två stycken i vårt sovrum på min sida av sängen. Ni ska så klart få se hur det ser ut.

Sedan har jag även vart inne och fixat i vårt gästrum. Satt upp lite saker i bokhyllorna där och så. Sedan har jag även köpt en trasmatta till gästrummet som nu pryder golvet då jag tyckte det var lite tomt på golvet. Ja nu ska ni få se vad vi gjort under helgen.Här ser ni trasmattan, och även en Oskar som smyger sig fram efter att ha varit under sängen. :)Så här såg den ut på nära håll.Här är listen jag hängt upp i badrummet. Jag tycker ordet "frost" faktiskt är ett väldigt fint ord. Det låter helt enkelt mysigt. Sedan är det en liten almanacka i trä och en liten mjukisfigur. :) Någon som kan gissa vad det är för en mjukisfigur? Haha.

I den lilla toaletten fick en lite längre tavellist ta plats på väggen ovanför toaletten. Så alltså rakt fram från dörren.
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin