Sjuk. :(

Yepp you heard me. Jag har blivit helt galet förkyld. Jag har känt i ett par veckor att det varit på gång men jag har gått och förnekat det och hoppades att det skulle försvinna utan att bryta ut. Men så fel jag hade. Nu är jag verkligen galet sjuk! Det är nog för att vi har haft ett tempo på 240 hela vintern och nu när vi faktiskt börja bli klara med mycket. Eller klar blir man aldrig men man har kunnat lugna ner tempot lite ja då bryter världens förkylning ut. Verkligen jätte tråkigt! Jag hatar att vara sjuk. Men det är bara att kurera och hoppas att jag blir frisk fort som attan och sedan slipper några fler sjukdomar.

Hoppas ni andra är friska och krya!

/Susanné

Juristen samt lite pyssel

I dag har vi vart hos juristen. Ja varför var vi där då? Jo, jag och Simon är inte gifta. Och vi känner inte att vi har bråttom med det heller. Men eftersom att sambolagen är som den är så har vi därför kontaktat en jurist för att skriva ett testamente. Så i dag var vi där och vi pratade igenom hur vi ville ha saker och ting i fall något skulle hända en av oss eller om något skulle hända oss båda två. Det kändes lite konstigt att sitta och prata om vad som ska göras i fall någon av oss skulle gå bort eller om båda skulle göra det. Men det är jätte skönt att ha det gjort! Verkligen. Så nu kan man säga att vi har säkrat framtiden för den andra i fall en av oss skulle falla bort längst vägen. Man vill ju inte att den som blir kvar ska behöva sälja vårt hus etc. Så det är något som är bra att tänka på för er som funderar på att bygga hus, äger ett hus eller håller på att bygga ett. Det kan vara bra att ha ett testamente om man inte är gifta. Varför då? Jo sambor ärver inte varandra. Men det är ju som sagt något som är upp till var och en hur man vill ha det. :) Nog pratat om det.

Som ni kanske vet så pysslar jag en hel del. Och även virkar. Just nu är mitt projekt en kudde. Kudden ska bestå av två stora mormorsrutor som ska virkas ihop till en kudde. Den består av tre färger, vit, rosa och lila och när den är klar ska den vara i vår gästsäng.Här har ni färgerna och mormorsrutan. Men sedan den här bilden togs så har den faktiskt växt en hel del i storlek. Men ännu är det mycket kvar!

Ja så ser mormorsrutan ut. :) Jag jobbar på egen hand. Simon är så där måttligt intresserad. Han ser hellre på tv:n han. Föresten så fick vi äntligen upp vår tv i sovrummet igen i Lördags kväll! Yay! Det hade han nog längtat efter. Då vi aldrig satt upp den under tiden vi bodde i Herrhagen. Men nu är den alltså uppe! Det är så skönt när man har stadsnät också så man har alla kanaler i alla tv-uttag. Det är bra det!

Nu ska nu få se ytterligaren en ny sak jag har införskaffat. :) Och ja, jag gör mycket annat än att köpa saker. Men nu så behöver vi lite saker och hittar jag något ja gillar ja då så slår jag till.Detta är alltså min garnkorg. Visst är den fin? Dock hade jag inte hunnit sätta i allt garn än. Nu är det helt jäkla sprängfull!

Ja nu ska jag ta och virka lite sedan är det dags att lägga sig och sova. Ni får se lite mer bilder i morgon. Ni ska ju också hinna göra något mer än att läsa här. :)

Ha det bra!
 


Bilder på pall och golv samt lite till :)

Hej!

I dag har jag gjort klar pallen! Jag har först målat den i en mörkbrun färg och sedan har jag målat den i två omgångar i en vit matt färg. Sedan har jag tagit till sandpappret och slitit av en del av den vita färgen igen. Dock var det väldigt svårt att få en bra bild på det. Därför blir det lite små detaljbilder på pallen.Här är pallen innan den fick sin makeover. Just nu får vårt tvättstugegolv agera min pysselstuga. :)

Ja nu ser nu ju i alla fall hyfsat hur den ser ut. Den ska vara lite lantlig och sliten helt enkelt. :) Jag är ganska nöjd med resultatet. Bättre än före i alla fall. Jag ska även fixa en pall till mina föräldrar men den kommer se ut på ett annat vis. Hur den blir får ni se längre fram.

I går så la ju som sagt Simon och Peter golvet i entrén och det blev riktigt bra. Så nu ligger det och "brinner" så i morgon ska vi sätta på fogen.

Här har ni entré golvet. Det är ett svart klinker som är långa avlånga. Vi kommer att foga under morgondagen och då kommer fogen som sagt bli svart. Vilket vi tror kommer bli mycket bra!

Plattsättarna. :)

I dag har vi även vart och köpt en planhyvlad planka då jag inte hittat en klädhängare eller hatthylla jag vill ha. Därför blir det att fixa en egen. Då den är klar så får ni så klart se den! :)

Nu sitter fönsterlisterna runt fönstren i köket i alla fall. Skönt! De hade vi inte satt upp efter att mosaiksättningen vart klar. Då vi var tvungen att konsultera min bror. Men nu så sitter de upp. Gött!

Sedan så var ju jag och Simon i väg på en tur i går förmiddags och då utökade jag även mitt Ib laursen porslin så vi köpte sex stycken dessert/frukostskålar i de tre nya färgerna som precis har kommit. De nya färgerna är verkligen helt underbar! Så vi ska även köpa kaffekopparna. Se hur skålarna ser ut här nedan:Är de inte för fina? :) Jag älskar dem!bloglovin