Bilder på pall och golv samt lite till :)

<
Hej!

I dag har jag gjort klar pallen! Jag har först målat den i en mörkbrun färg och sedan har jag målat den i två omgångar i en vit matt färg. Sedan har jag tagit till sandpappret och slitit av en del av den vita färgen igen. Dock var det väldigt svårt att få en bra bild på det. Därför blir det lite små detaljbilder på pallen.Här är pallen innan den fick sin makeover. Just nu får vårt tvättstugegolv agera min pysselstuga. :)

Ja nu ser nu ju i alla fall hyfsat hur den ser ut. Den ska vara lite lantlig och sliten helt enkelt. :) Jag är ganska nöjd med resultatet. Bättre än före i alla fall. Jag ska även fixa en pall till mina föräldrar men den kommer se ut på ett annat vis. Hur den blir får ni se längre fram.

I går så la ju som sagt Simon och Peter golvet i entrén och det blev riktigt bra. Så nu ligger det och "brinner" så i morgon ska vi sätta på fogen.

Här har ni entré golvet. Det är ett svart klinker som är långa avlånga. Vi kommer att foga under morgondagen och då kommer fogen som sagt bli svart. Vilket vi tror kommer bli mycket bra!

Plattsättarna. :)

I dag har vi även vart och köpt en planhyvlad planka då jag inte hittat en klädhängare eller hatthylla jag vill ha. Därför blir det att fixa en egen. Då den är klar så får ni så klart se den! :)

Nu sitter fönsterlisterna runt fönstren i köket i alla fall. Skönt! De hade vi inte satt upp efter att mosaiksättningen vart klar. Då vi var tvungen att konsultera min bror. Men nu så sitter de upp. Gött!

Sedan så var ju jag och Simon i väg på en tur i går förmiddags och då utökade jag även mitt Ib laursen porslin så vi köpte sex stycken dessert/frukostskålar i de tre nya färgerna som precis har kommit. De nya färgerna är verkligen helt underbar! Så vi ska även köpa kaffekopparna. Se hur skålarna ser ut här nedan:Är de inte för fina? :) Jag älskar dem!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin