Ekfrossans tid är över.

För ca 3 år sedan så hade jag verkligen pippi på ek. Jag köpte allt i ek. Och då menar jag ALLT! Nu istället är jag helt allergisk mot ek. Ek är det värsta jag vet (nästan). Det skulle i sådana fall vara på en köksbänk och på sin höjd ett matbord. Men vi hade verkligen allt i ek.
 
Som exempel:
 
Köksbordet
Bänkskivorna i köket i vår bostadsrätt
Två vitrinskåp
En bokhylla
Två byråer
TV-bänk
Tavellister
Golvet i vår förra bostadsrätt
 
Ja helt enkelt massor! Och nu försöker jag byta ut så mycket som möjligt av detta då jag inte vill ha det mer. Golvet och bänkskivorna blev jag ju av med i samband med försäljningen av bostadsrätten. Men jag älskade verkligen ek förrut. Men inte längre, det blev liksom To much. Jag har dock mycket kvar att göra mig av med, men saken är ju den att jag vill ju inte riktigt slänga möbler som bara är ett par år gamla när det inte är något fel på dem. Men jag får inte något för dem om jag säljer dem heller men jag kan knappt stå ut med dem. Vilket problem va?
 
Det är allra främst vitrinskåpen jag skulle vilja bli av med pronto. Men det känns så där att göra sig av med något som kostade 4000 spänn för ett par år sedan för att jag har tröttnat. Varför ska man ha sådana behov av att förnya sig? I know. I-landsproblem. Det finns värre saker, men det är fortfarande ett problem. Men hade vart så mycket enklare om man var nöjd över att ha ett skåp att ställa grejerna i oavsett hur det såg ut eller ej. :)
 
Vi får se vad jag kommer fram till när jag har funderat klart på hur jag ska göra. Men vitrinskåpen är prio ett! Då jag redan har hittat det jag ska ersätta dem med och jag vill ha det NUUUU! Men vi får se om ha-begäret övervinner spara-begäret. Det återstår att se!
 
/S
 

Jag ska måla hela världen.

Hej!
 
Vilket underbart väder vi har i dag! :) Är det inte fantastiskt? Inte ett moln på himlen på hela dagen? Helt underbart! Eftersom det också är sådant härligt väder innebär det också att det är målning som står på schemat! :)
 
Simon och Pappa har redan börjat måla. Men när vi har ätit ska jag också ut och ta mig ann målningen. I dag blir det att måla svart för min del. Jag ska försöka hinna med att måla vindskivorna på fronten första strykningen och garageportarna andra strykningen. Om jag hinner mer än det är bara ett plus. :) Men jag ska försöka hinna med det i alla fall! Det återstår väl att se.
 
I dag ska vi lyxa till det lite på Måndagen och äta lövbiff, rostad potatis och bearnaisesås. På en Måndag. :) Är inte det lite lyx i alla fall? Oavsett så ska det bli gött!
 
Ha de gott!
 
/Susanné

Hjärtat

Hej!
 
Skulle bara visa ett sött litet tyghjärta fyllt med bomull som jag har. På hjärtat står det: "Små små ord av kärlek sagda varje dag skänker här i livet glädje och behag".
 
 
 
I dag har jag och Simon verkligen bara tagit det lugnt och skönt. Vi åkte ut på förmiddagen och fikade hos mina föräldrar. Sedan så åkte vi till Plantagen och kikade lite och nu sitter jag ute på framsidan i utemöblerna (Med dynor!!) är nog första gången vi använder dynorna. Simon han håller på och tvättar Volvon. Sen vid 18:00-tiden så ska vi grilla! Så då får vi besök. Gott med grillat! :)
 
/Susanné
 


bloglovin