1 år! Och ett STORT bildregn.

<
Förra veckan, närmare bestämt i Fredags den 13 Juli var det ett helt år sedan som jag skrev första inlägget på den här bloggen!
 
Det var varit en riktigt resa från start men ännu är den inte slut. Utan vi har ju ett helt liv kvar! Till en början var bloggen tänkt bara som en blogg som nära, kära, nyfikna och människor som funderar på att bygga hus skulle kunna läsa hur allt går till och hur det gått för just oss. Men under denna resa så upptäckte jag dels hur roligt det var att blogga, hur många underbaringar det finns i bloggvärlden, hur många underbara bloggar det finns och framför allt att det är en trevlig sysselsättning där man bara kan ventilera saker och ting som i en öppen dagbok. Det är helt fantastiskt roligt att både blogga själv och även kunna följa andra.
 
Jag är även otroligt tacksam för alla er som följer min blogg varje dag eller sporadiskt det värmer verkligen i hjärtat att det trots allt finns så pass många som vill läsa om vad jag och Simon pysslar med här uppe i Slättaskogen både med vårt hus och till vardags.
 
Under detta år har det verkligen hunnits med mycket. För ett år sedan stod jag och Simon i en värld full med beslut.Vi hade precis fått vårt byggkreditiv beviljat och vi hade precis valt vilket hus vi faktiskt ville ha och även hittat en tomt.Vi ville först vänta med att bygga till Falu Kommun släppte tomter på Galgberget där vi redan bodde. Men vi hittade en sådan fin tomt i Slättaskogen som vi verkligen föll pladask för som hade mycket bättre läge och låg bara ett par kilometer från centrum. Så direkt vi tittade på tomten så var det klart vi skulle absolut ha tomten. Tur som vi hade så ställde oss i tomtkön väldigt tidigt vilket också medförde att vi också fick den tomten vi ville trots att de var väldigt populära här uppe.
 
Under detta året har både jag och Simon växt otroligt mycket med alla beslut vi har vart tvungna att fatta och ingen av oss hade inte en blekaste aning om vad det innebar att bygga ett hus även om det har varit mycket och intensivt så har det varit värt varenda minut.
 
Nu tänkte jag visa er ett litet bildregn över året som gått.
 
 
(Slut beställningen, tapet val etc ligger i sina kuvert.)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja ni, där vart det ett riktigt bamse bildregn. Tog ni er ända ner hit är ni duktiga. :) Men det är detta som har hänt under året som gått. :) Och mer kommer att hända framöver.
 
Jag önskar er en trevlig dag och ett stort tack för att ni följer vårt liv här på bloggen! :)
 
Mvh
 
Susanné
 
 


» Frida

Hej,

Ni har lagt klinkers i hallen o i badrummet. Fick ni stå för det själva eller var det ett tillval ni gjorde?
Golvvärme, var det också ett tillval?

Tacksam för svar!
Hälsningar
Frida

Svar: Hej! Badrummen tog vi in en kakelfirma då vi inte ville ha fejkkakel på väggarna och plastmatta på golvet som är via hustillverkaren. Sedan ville vi ha värmegolv och klinkers på golvet. Så vi tog in offert själv från kakekfirman så det var helt fristående från hustillverkaren. Badrummen gick på ca 120 000 kr. De levererade huset med plastmatta i badrummen som vi rev ut. Hallen bad vi snickarna ej lägga in golv hela vägen så lade min sambo värmegolvet och klinkade. Så inget ingick från hustillverkaren. Kostnaden för golvet i hallen det skulle jag tippa på ca 15 000 kr. :) fråga gärna om du har fler funderingar!
Susanné

2016-01-01 // 14:30:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin