Ekfrossans tid är över.

<
För ca 3 år sedan så hade jag verkligen pippi på ek. Jag köpte allt i ek. Och då menar jag ALLT! Nu istället är jag helt allergisk mot ek. Ek är det värsta jag vet (nästan). Det skulle i sådana fall vara på en köksbänk och på sin höjd ett matbord. Men vi hade verkligen allt i ek.
 
Som exempel:
 
Köksbordet
Bänkskivorna i köket i vår bostadsrätt
Två vitrinskåp
En bokhylla
Två byråer
TV-bänk
Tavellister
Golvet i vår förra bostadsrätt
 
Ja helt enkelt massor! Och nu försöker jag byta ut så mycket som möjligt av detta då jag inte vill ha det mer. Golvet och bänkskivorna blev jag ju av med i samband med försäljningen av bostadsrätten. Men jag älskade verkligen ek förrut. Men inte längre, det blev liksom To much. Jag har dock mycket kvar att göra mig av med, men saken är ju den att jag vill ju inte riktigt slänga möbler som bara är ett par år gamla när det inte är något fel på dem. Men jag får inte något för dem om jag säljer dem heller men jag kan knappt stå ut med dem. Vilket problem va?
 
Det är allra främst vitrinskåpen jag skulle vilja bli av med pronto. Men det känns så där att göra sig av med något som kostade 4000 spänn för ett par år sedan för att jag har tröttnat. Varför ska man ha sådana behov av att förnya sig? I know. I-landsproblem. Det finns värre saker, men det är fortfarande ett problem. Men hade vart så mycket enklare om man var nöjd över att ha ett skåp att ställa grejerna i oavsett hur det såg ut eller ej. :)
 
Vi får se vad jag kommer fram till när jag har funderat klart på hur jag ska göra. Men vitrinskåpen är prio ett! Då jag redan har hittat det jag ska ersätta dem med och jag vill ha det NUUUU! Men vi får se om ha-begäret övervinner spara-begäret. Det återstår att se!
 
/S
 


» Mia

Vad är de för vitrinskåp du spanat in?? Är det i vitt?

Svar: Jag har inte kollat på något vitrinskåp alls. Det är mina vitrinskåp jag redan har som jag vill bli av med.
Susanné

2012-08-01 // 21:47:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin