Fixat i garaget

<
Hej!
 
Hoppas det är bra med er allihopa. Här är det bra! I Måndag och i går så har Simon fixat i garaget. Duktigt karl det där! Så nu har han klätt in garageportshålet så nu sitter brädorna där.
 
 
 
Här ser ni även spotlightsen. Dem är vi riktigt nöjda med! De sitter med 60 cm mellanrum för er som funderar på det. :) Porthålen är 2,40 m brett och 2 m högt vilket är ett standardmått på garageportshål vilket gör det enkelt att få tag på portar. :)
 
 
Så där blev alltså inklädnaden. I bild ser ni även vindstrappen som vi kommer ha upp till förrådet på insidan.
 
När Simpa hade gjort det så började han att sätta OSB-skivor på den kortsidan som portarna kommer sitta så det är nu helt klart! :) Gött!
 
 
I mitten kommer vi ha en strömbrytare som man kan tända och släcka lyset om man väljer att gå in genom portarna. Det kommer även finnas en strömbrytare vid den vanliga dörren.
 
 
Sedan så fortsatte han att sätta OSB-skivorna i förrådet. Så han har gjort klart väggen in mot pysselrummet och så är han nästan klar med skivorna på ytterväggen där man går in i förrådet.
 
 
 
Som ni ser är det inte mycket kvar. Det är en skiva kvar där ni nu ser isolering sedan är det att isolera och sätta igen väggen med OSB-skivor mellan garage och förråd. Men vi kommer inte sätta igen den väggen förrän vi har satt glespanelen i taket.
 
Simon är duktig han! :)
 
Ha det gott!
 
/S
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin