Lite nya tyger

För ca 1 vecka sedan så beställde jag och Mamma lite tyger. Riktigt fina tyger måste jag säga. Vi beställde dem från Stoff och Stil. De har mycket tyger och väldigt många fina saker! Jag ska bara ta tummen ur och börja sy. För jag SKA lära mig sy.  Så är det bara. Finns inget alternativ. Har jag bestämt mig så är det så! Alltså jag är inte helt tappad bakom en vagn vad gäller att sy. Men jag vill bli riktigt duktig!
 
 
 
Ugglefantast som jag är så följde även ett uggletyg med. Tyckte även att tyget med luftballongerna var lite mysiga. Sedan så klart ett romantiskt tyg med blommor. Jag gillar sådana tyger. :)
 
 
 
När vi var i Ullared så köpte jag även två tyger på Panduro Outlet. Det var dessa tyger jag köpte då:
 
 
Jag har lite idéer på vad jag ska göra med en del av tygerna. Men inte med alla. Men det är bra att ha lite tyger i fall andan faller på. Men i mitt pysselrum sedan kommer tygerna få ligga framme så de syns och ger lite inspiration. :) Tänk vad mycket fina tyger det finns! :) Härligt!
 
/S
 

Diamonds

Hej!
 
När jag var på Gekås så hittade jag ett par superfina "diamanter" självklart inte riktiga. Haha, vore något om de sålde det på Gekås. Men Icke! De är i någon form av plast eller glas. Dessa har jag nu också placerat ut och de fick hamna även dem på mitt lilla bord i hallen. Tyckte de passade bra där jag!
 
 
 
 
Lite bling bling i vardagen. :) Dessutom var de grymt billiga. Jag gillade att de var i modell större än pytte pytte som de jag sett på andra ställen.
 
/S
 

Rosa såg! Plus andra trädgårdsredskap!

Hej på er!
 
Den rosaälskare som jag är har jag hittat en hemsida med en webbshop som säljer en del rosa trädgårdsgrejer. Jag är helt rökt på vissa av deras saker! Det finns flera saker jag skulle vilja ha! Hemsidan är www.gardengirl.se klicka sedan på den svenska flaggan upp i högra hörnet.
 
Bland annat dessa saker gillade jag:
 
 
Rosa såg! Hur snyggt är inte det? Det braiga med denna är att det är små små taggar längst fram på sågen så man kommer igång någongång. Det skulle passa mig! För när jag har försökt att såga får jag inte till det i början. Så hela jäkla sågen bara böjer sig och så blir det tvärnit. Jag får helt enkelt inte till det.
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder lånade från www.gardengirl.se
 
Mycket fint hade de verkligen. Jag skulle absolut kunna köpa både en och två saker därifrån. Absolut de saker ni ser på bilderna ovan. :)
 
Fanns även saker för dem som inte gillade rosa. :)
 
/S
 


bloglovin