Docka

Ja en docka har faktiskt fått flytta in hos oss. Dockan har vi hämtat från Simons mamma så nu bor den på vår säng. :) Jag tycker den var riktigt fin!

Var den inte fin? Det tycker i alla fall jag. :)

Tänk, snart är det verkligen vår! Vad skönt! Leran börjar allt komma fram på gården nu. :) Men vi tycker det är otroligt skönt i alla fall att vi gjorde hela grovplaneringen av tomten innan snön kom. Då slipper vi tänka på det nu. De som gjorde vår grund planerade även tomten. Så snart börjar det bli dags att ringa och beställa matjord också så att vi får ut det och han så gräsmatta. Då har vi kanske lite gröna fjun till Midsommar också. Skulle vara trevligt!

/Susanné

Lämnat in Bygglovshandlingar för garage!

Hej!

Ja i går kväll så tittade jag och Simon igenom bygglovshandlingarna för garaget en sista gång. Simon var bara förbi min bror på jobbet och kopierade nybyggnadskartan i dag så att han kunde rita in garaget. Så nu har bygglovshandlingarna inlämnade till Stadsbyggnadskontoret! Yay! Hoppas för guds skull att vi får bygglov för garaget så vi får ett sådant som vi vill! Håll tummar och tår för oss. :)

Men Simon pratade i alla fall med en karl där när han lämnade in det och han tyckte att det såg bra ut och att det inte skulle bli några problem att få det godkänt. Så vi hoppas väl på det. :) Vem vet! Då kanske vi kan köra i gång med dunder och brak här om en 1 månad eller 1,5 månad. Hoppas det!

Skulle vara jätte kul om vi kunde komma igång med det under vår/försommar faktiskt. Det skulle vi tycka var mycket skönt!

Ja ja, det återstår bara att vänta och hålla tummarna och hoppas. :)

/Susanné

Kuddar till gästsängen

Som ni vet har jag letat efter kuddar till vår gästsäng då jag inte riktigt var nöjd med dem vi hade. Där min Mamma jobbar fick de dock hem en del jätte fina kuddar! Så hon kollade med mig om jag skulle ha några, så hon köpte några åt mig och de var verkligen kanon fina! Jag har haft dem i 2-3 veckor nu men jag har bara inte orkat fota dem ännu. Men nu så!Kudde nr 1Kudde nr 2Kudde nr 3Ja så här ser det ut. Skrollandockan som sitter vid kuddarna vet jag att jag fick Julen 1992 tror jag det var. :) Då var man liten!

Anna Örnbergs inredningsböcker rekommenderar jag! Dem tycker jag är bra!

/Susannébloglovin