Lite nya saker samt städning.

<

Hej!

I och med det tråkiga vädret i dag så blev det ingen målning tyvärr. Det började verkligen spöregna på eftermiddagen/kvällen. Det riktigt vräkte ner. Så jag och Simon tog till vara på det dåliga vädret och åkte och handlade istället så vi har möjlighet att pyssla ute nästa gång vädret visar en bättre sida. Både jag och Simon tycker verkligen att det är sjukt tråkigt att handla. Men ibland måste man ju göra det. Vi handlar alltid på Ica Maxi i Falun och de har bytt arbetskläder där. Och det är verkligen det fulaste jag sett! Den som har designat dem borde ha ett kokt stryk verkligen! Nej men helt allvarligt. Jag skulle gråta hela vägen till jobbet om jag var tvungen att sätta på mig något dylikt. Jag lider med de stackarna som faktiskt måste ha dem. De är i en ljusbrun färg. (En hemsk brun som för tankarna till något helt annat.) sedan är det röda och senapsgula ränder typ. Hello 70-talet! Hoppas de tar sitt förnuft till fånga och byter ut dem.. (Inget illa menat för de som jobbar på Ica Maxi, men kläderna föll inte mig i smaken.)

När vi väl kom hem har vi bara tagit det lugnt faktiskt. Inte gjort någonting. Sett på lite tv och så. Under dagen har jag dock städat. Jag har tvättat 3 maskiner samt städat i köket och hängt upp en av de sakerna jag köpte på Glasverandan helgen som var och även hängt upp en helt ny kökshandduk.

Nu ser köket ut så här:

Nu är det ordning och reda på torpet igen. Jag måste faktiskt skaffa mig en matta som jag ska ha under köksbänken. Då det är så lätt att skvätta vatten etc när man håller på vid diskbänken och det blir inte snyggt på golvet så man måste vara där och torka hela tiden. Men jag har inte riktigt hittat det jag söker. Men en vacker dag, då kommer jag hitta mattan för vårt kök. Den måste vara ganska lång dessutom. Ca 3 meter behöver den vara för att det ska bli bra.(Den nya kökshandduken är rosa med söta broderier på)I helgen köpte jag även en ljuslykta som ser ut som en droppe. Som jag nu har hängt upp. Den fick hamna i vårt kök. Så här blev det:(Ljuset som sitter i är från Party Lite och heter Vita snöbär och luktar ljuvligt! Ett votivljus är det)Jag hängde upp den med ett ljusrosa snöre som jag köpte på Stoff och Stil.

När vi var på Glasverandan i helgen fick vi även en liten present. Vill ni veta vad det var för något? Ja då ska ni få se det nu.Det är den söta lilla vattenkannan i zink som man fick som gåva då man handlade hos dem i helgen. Den är så söt!Ja. Dagen har alltså gått i städningens tecken. Och i morgon är det jobb å jobb å jobb som gäller. Men nästa vecka är det tre dagars ledighet som gäller eftersom det är Nationaldagen på Onsdagen. Det tackar vi inte nej till!

Ha det gott!

/S
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin