Ny duk till vardagsrumsbordet och en stormlykta

<
Hej på er!
 
Tänkte visa er en ny fin löpare som jag har införskaffat till vardagsrumsbordet! Jag köpte den på Glasverandan visningen för 59 pix. Billigt billigt! Dock är jag besviken på glasverandan då jag köpte fina zinksiffror som man fäster på ljusen nu i advent 1-4 dock skickade de med 1, 3, 3 och 4. Jag har mailat dem och de har inte svarat. Känns ju så där lagomt seriöst. Så det är jag ganska missnöjd med. Visst alla kan göra fel, men nu är det ganska långt dit så jag åker inte dit bara för att byta när de har gjort fel. Så då kan man ju i alla fall svara på mailen tycker jag.. Så hoppas jag får tag på dem så de kan få tillbaka en 3 och jag får en 2:a. Men duken var i alla fall fin!
 
Nu får ni ursäkta att duken är lite knölig då Herr Oskar tycker om att ligga på den när jag inte är hemma och jag orkar inte stryka den varje dag! Så ni får ha överseende.
 
 
 
Helt klart värt sina 59 kr!
 
Nu har jag även tänt min stora vita Stormlykta för första gången! :) Härligt! Jag har glömt av i hur många månader som helst att köpa lampolja men nu är det fixat. Så i dag tändes den för första gången. :) Fin vart det, den står i långa hallen vid mitt lilla bord. Jag köpte Stormlyktan när jag, Emma och Mia var på inredningstur i Sandviken och Valbo i våras.
 
 
 
Herre Jösses vilken suddig bild. Men så går det när man inte kan hålla kameran stilla. :)
 
/S
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin