Sneak Peak på min Adventsljusstake! :)

<
Hej på er!
 
Här om dagen gjorde jag min Adventsljusstake som vi ska ha på köksbordet med levande ljus och ha det mysigt i jul. :)
 
Min Adventsljusstake är lite lantligt och trationell kanske? Men jag tycker riktigt mycket om den. Jag hittaade själva staken på Ica Maxi för 89 kr. Så här ser den ut:
 
 
 
 
Ska bli mysigt sen till första advent!
 
Hur är ni gällande julpyntet? Jag är uppvuxen med att man inte ska tjuvstarta. Så vi tar ofta fram adventsljusstakarna och så dagen innan första advent men inte tänder något förrän just 1:a advent. När jag var liten så klädde vi granen dagen innan julafton. Men när jag vart äldre i tonåren då klädde vi den lite tidigare då det är smidigt att lägga alla paket under granen direkt man köpt något så kan man smygkika på dem lite. Men jag är väldigt noga med att inte sätta fram advetsljusstakar före, hänga upp julgardiner etc. Jag såg några som bor i området nedanför oss som satt upp julstjärnor och hade tända i fönstret för redan 3-4 veckor sedan. Lite tidigt i min smak. Men alla är vi olika. :) Vad har ni för traditioner?
 
Jag har tänkt mig att julpynta på Lördag eftersom jag är ledig dig. Men jag brukar inte pynta speciellt mycket. Det är mest att ha någon belysning i fönstren, julgardiner i köket och sedan adventsljusstaken på köksbordet. Sedan i år blir det ju även julgran! Sedan tittar några få tomtar fram. :)
 
Ska bli kul att julpynta första gången i huset. Jag minns när jag var liten var den dagen man julpyntade något man verkligen längtade efter för att det vart så himla mysigt då. :)
 
/S


» suvi

Härligt med julpynt :) önskar er en fin advent!
/S

Svar: Ja visst är det. :) Hoppas du med haft en fin advent!
Susanné

2012-11-30 // 22:55:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin