Bilder på huset färdigmålat!! :)

 
Hej!
 
I morse när jag vaknade så blev jag glad! Det var nämligen fiint väder! Vad härligt! Solen sken och blå himmel. Dock känns det att det är höst i luften. Men vet ni vad? Jag såg en citronfjäril så ännu så finns det lite värme. :)
 
Nu på morgonen har jag satt i en tvättmaskin och en diskmaskin och snart ska jag nog vika lite tvätt. Då det finns en del hemmafix att göra när man jobbat så mycket då har ju hemmet blivit lite lidande. Men eftersom det var sådant förträffligt väder i dag så passade jag i alla fall på att gå ut och ta kort på huset nu när det faktiskt är HELT färdigmålat! Inte ett enda litet penseldrag är det kvar! :)
 
Jag tänkte visa er lite före och efter bilder dessutom. Så här såg huset ut från det vi flyttade in då det endast var grundmålat plus att vi då inte hade något garage:
 
 
 
 
Så här ser det ut nu när det är målatat plus att vi har byggt garaget:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nästa vår så ska vi fixa spröjs till fönstren på garaget så de smälter i hop bättre med huset. :) Jag tror det kommer bli bra när vi nästa år ska börja fixa mer ute på tomten. Vi har dock inte bestämt oss ännu vilka delar vi ska göra. Det ända vi är helt säkra på är att vi ska göra klart den delen som också ska vara gräsmatta men som vi har haft som avlastningsplats under sommaren. Där ska det bli gräsmatta nästa år.
 
Ha det gott!
 

Att vinna en tävling! :)

Hej på er!
 
Vet ni vad?
 
Här om veckan vann jag en tävling hos Livsglitter och vinsten var en av hennes underbara tavlor! Jag har nämligen suktat efter en av dem länge! Så gissa hur lycklig jag vart när jag vann tävligen! :) Väldigt! Nu ska jag skaffa en snygg ram som jag kan ha tavlan in. :)
 
Så här ser den ut:
 
 
Jag gillar den enormt!
 
Ledsen föresten över att det inte har haglat med inlägg här direkt. Men det är för att vi har haft galet mycket att göra på mitt jobb så jag har jobbat 9 dagar på rad och lååånga dagar. Så det har inte funnits en minut över efter sömn och mat. Men nu är jag tillbaka! I morgon är jag ledig en dag sedan kör vi igen!
 
Jag hade ju tänkt att fota huset hur det blev när vi målade klart det. Men sedan jag sa till er att jag skulle fota hur det blev så har det självfallet regnat typ varje dag. Men jag lovar! Jag ska ta kort när det är uppehåll!
 
Jag måste säga att det är skönt att komma igång med bloggandet igen, det är liksom avslappnande, något jag faktiskt riktigt mycket tycker om att göra. :) Men nu är jag tillbaka.
 
Jag har nyligen kommit hem från jobbet så nu har jag satt mig ner i soffan för att ta det lite lugnt se lite på tv och fundera på vad jag ska äta. :)
 
Jag önskar er en trevlig Lördagkväll!

Min nya favoritlåt

Hej!
 
Jag har hittat en ny favoritlåt. Den är ju så himlans bra!! Jag lyssnar vanligtvis inte på denna genre av musik. Men just denna är ju för bra! Det är Petra Marklund (Eller September) nya låt. Händerna mot himlen.
 
 
 
LÖV IT!
 
/S
 
 


bloglovin