Att vinna en tävling! :)

<
Hej på er!
 
Vet ni vad?
 
Här om veckan vann jag en tävling hos Livsglitter och vinsten var en av hennes underbara tavlor! Jag har nämligen suktat efter en av dem länge! Så gissa hur lycklig jag vart när jag vann tävligen! :) Väldigt! Nu ska jag skaffa en snygg ram som jag kan ha tavlan in. :)
 
Så här ser den ut:
 
 
Jag gillar den enormt!
 
Ledsen föresten över att det inte har haglat med inlägg här direkt. Men det är för att vi har haft galet mycket att göra på mitt jobb så jag har jobbat 9 dagar på rad och lååånga dagar. Så det har inte funnits en minut över efter sömn och mat. Men nu är jag tillbaka! I morgon är jag ledig en dag sedan kör vi igen!
 
Jag hade ju tänkt att fota huset hur det blev när vi målade klart det. Men sedan jag sa till er att jag skulle fota hur det blev så har det självfallet regnat typ varje dag. Men jag lovar! Jag ska ta kort när det är uppehåll!
 
Jag måste säga att det är skönt att komma igång med bloggandet igen, det är liksom avslappnande, något jag faktiskt riktigt mycket tycker om att göra. :) Men nu är jag tillbaka.
 
Jag har nyligen kommit hem från jobbet så nu har jag satt mig ner i soffan för att ta det lite lugnt se lite på tv och fundera på vad jag ska äta. :)
 
Jag önskar er en trevlig Lördagkväll!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin