Bilder på huset färdigmålat!! :)

<
 
Hej!
 
I morse när jag vaknade så blev jag glad! Det var nämligen fiint väder! Vad härligt! Solen sken och blå himmel. Dock känns det att det är höst i luften. Men vet ni vad? Jag såg en citronfjäril så ännu så finns det lite värme. :)
 
Nu på morgonen har jag satt i en tvättmaskin och en diskmaskin och snart ska jag nog vika lite tvätt. Då det finns en del hemmafix att göra när man jobbat så mycket då har ju hemmet blivit lite lidande. Men eftersom det var sådant förträffligt väder i dag så passade jag i alla fall på att gå ut och ta kort på huset nu när det faktiskt är HELT färdigmålat! Inte ett enda litet penseldrag är det kvar! :)
 
Jag tänkte visa er lite före och efter bilder dessutom. Så här såg huset ut från det vi flyttade in då det endast var grundmålat plus att vi då inte hade något garage:
 
 
 
 
Så här ser det ut nu när det är målatat plus att vi har byggt garaget:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nästa vår så ska vi fixa spröjs till fönstren på garaget så de smälter i hop bättre med huset. :) Jag tror det kommer bli bra när vi nästa år ska börja fixa mer ute på tomten. Vi har dock inte bestämt oss ännu vilka delar vi ska göra. Det ända vi är helt säkra på är att vi ska göra klart den delen som också ska vara gräsmatta men som vi har haft som avlastningsplats under sommaren. Där ska det bli gräsmatta nästa år.
 
Ha det gott!
 


Men vad fint det blivit! Och vad skönt att slippa måla mer :)
Vi målade hela vårt hus 2007, så förhoppningsvis har vi några år kvar innan vi måste måla igen :)
Värsta fina vädret verkar ni ha haft också :)
Kram Annica

Svar: Tack så mycket! :) Ja det är verkligen skönt! Ja om ni målade 2007 så kan ni nog vänta ett antal år! :) Ja i går då jäklar då var det fint! Härligt med någon sådan dag med!
Susanné

2012-10-01 // 19:44:58
» Petra

Gud vad fint det har blivit! Och vad skönt att en så stor del med målning och garage är färdigt. Samtidigt som det blir mycket att göra så ser jag så fram emot våren med allt vad det innebär. Blir mycket trädgårdsarbete och målning då. Mys! Såg listan ni gjort ovan. Man kanske skulle börja skriva en sådan? ;)

Kram Petra

Svar: Tack så mycket! :) Ja det är jätte skönt att målningen är gjord då det är bland det tråkigaste vi gjort. Haha. Jag förstår att ni ser fram emot våren då ni får ta tag i saker och ting! :) Vi har också tänkt att fixa tomten mer då med allt vad det innebär. :) En todo lista är aldrig fel! Så man inte glömmer något längst vägen. :) Ha det gott!
Susanné

2012-10-07 // 16:25:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin