Bytt knoppar på skänken

Hej på er!
 
I dag är det sista april, jag fattar inte riktigt att det är 1:a Maj i morgon. Helt galet! Men härligt ändå! I dag har både jag och Simon varit lediga så vi har fixat och donat lite. Jag hade klipptid kl 09:00 i morse så nu ser jag acceptabel ut igen. :) Underbart! :)
 
Efter klippningen hämtade Simon upp mig och vi åkte till Blomsterlandet och kikade lite, vi köpte en krusbärsbuske som vi ska ta och plantera här någonstans. Vart, det får vi se. Sedan köpte Simon två jordgubbsplantor som får vita gubbar men de smakar ananas! :) Coolt va?
 
I dag har Simon snickrat ihop ungefär som "trall" som vi har utanför garaget och pysslerummet så man har något till de dörrarna. De blev riktigt bra! Ska visa er när jag fotat dem. Jag har börjat måla vitrinskåpet så hoppas det blir bra!
 
Nej nu ska jag visa er skänken, med de gamla knopparna och med de nya. Vilka tycker ni passar bäst?
 
Före
 
 
 
Efter
 
 
 
Vad tycker ni? Jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska ha kvar de gamla knopparna eller om jag ska ha dessa stjärnknoppar. :)
 
Ha en fin Valborg!
 
/Sus
 

Hjälp barn som har det svårt

Hej på er!
 
Nu är det snart maj, vilket innebär att många skolbarn börjar sälja majblommor osv. Jag har lagt märke till att det är ganska många som bara går förbi dessa barn och inte köper några majblommor. Alla är vi olika men jag har väldigt svårt att se varför? Självklart förstår jag att vissa inte har råd men vi andra. Priset för majblommorna går till något så OERHÖRT bra! Det går till barn och familjer i Sverige som har det svårt. Där barnen inte kan få glasögon då föräldrarna har det dåligt ställt, inte har råd att åka på semester osv. Jag tycker det är hemskt att det finns barn i Sverige som trots allt är ett I-land som inte inte kan åka på semester eller få nödvändiga saker som kläder och glasögon. Jag är en väldigt blödig människa när det kommer till sådana saker och det är inte sällan som jag skänker pengar speciellt vid högtider och till något annat som ligger varmt om hjärtat. Jag försöker att fördela ut det hela som förra veckan köpte jag 14 vaccinationer för Poolio åt barn i fattiga länder. 14 vaccinationer kostar nämligen bara 49 kr! Och i dag så skänkte jag 100 kr till Majblomman så våra barn här i Sverige också får något.
 
Visst mitt bidrag blir inte jätte mycket på ett år, men med alla som ger så blir det skillnad. Jag såg att Majblomman även hade börjat så man kunde bli månadsgivare där man skänkte 50 kr/mån. Jag har tänkt att bli det. För jag och Simon har absolut råd med 50 kr/mån och det innebär att något till barn här får hjälp. Det finns så mycket bra man kan skänka pengar till. Något jag också tycker är jätte bra att skänka pengar till är "min stora dag". Det är en stiftelse som hjälper svårt sjuka barn att uppfylla sin önskedröm. Och vilket barn är inte värd att förverkliga en av sina drömmar?
 
Ja jag tycker helt enkelt att det är fint att engagera sig i fall man har möjligheten. Och troligtvis har alla något som ligger dem varmt om hjärtat?
 
Ha det gott!
 
 

Att visa min nya trähand från HEY

Hej hej!
 
Vet ni vad? Förra Fredagen så klickade jag hem en trähand från danska HEY då de är så GRYMT snygga!! Verkligen! Jag köpte storlek medium vilket var helt perfekt! Jag köpte den från Artelleriet i Göteborg på www.artelleriet.se och den damp ned i brevlådan i Onsdags. Härligt! Så jag packade upp den fort som attan när jag kom hem från jobbet och den fick stå på vår skänk i köket. Här kommer en hel drös med bilder på den. :)
 
 
 
 
 
 
Japp jag tycker den är en riktig god bit! Grymt snygg! :) Like it alot!
 
Ha det gott!
 
 


bloglovin