Hjälp barn som har det svårt

<
Hej på er!
 
Nu är det snart maj, vilket innebär att många skolbarn börjar sälja majblommor osv. Jag har lagt märke till att det är ganska många som bara går förbi dessa barn och inte köper några majblommor. Alla är vi olika men jag har väldigt svårt att se varför? Självklart förstår jag att vissa inte har råd men vi andra. Priset för majblommorna går till något så OERHÖRT bra! Det går till barn och familjer i Sverige som har det svårt. Där barnen inte kan få glasögon då föräldrarna har det dåligt ställt, inte har råd att åka på semester osv. Jag tycker det är hemskt att det finns barn i Sverige som trots allt är ett I-land som inte inte kan åka på semester eller få nödvändiga saker som kläder och glasögon. Jag är en väldigt blödig människa när det kommer till sådana saker och det är inte sällan som jag skänker pengar speciellt vid högtider och till något annat som ligger varmt om hjärtat. Jag försöker att fördela ut det hela som förra veckan köpte jag 14 vaccinationer för Poolio åt barn i fattiga länder. 14 vaccinationer kostar nämligen bara 49 kr! Och i dag så skänkte jag 100 kr till Majblomman så våra barn här i Sverige också får något.
 
Visst mitt bidrag blir inte jätte mycket på ett år, men med alla som ger så blir det skillnad. Jag såg att Majblomman även hade börjat så man kunde bli månadsgivare där man skänkte 50 kr/mån. Jag har tänkt att bli det. För jag och Simon har absolut råd med 50 kr/mån och det innebär att något till barn här får hjälp. Det finns så mycket bra man kan skänka pengar till. Något jag också tycker är jätte bra att skänka pengar till är "min stora dag". Det är en stiftelse som hjälper svårt sjuka barn att uppfylla sin önskedröm. Och vilket barn är inte värd att förverkliga en av sina drömmar?
 
Ja jag tycker helt enkelt att det är fint att engagera sig i fall man har möjligheten. Och troligtvis har alla något som ligger dem varmt om hjärtat?
 
Ha det gott!
 
 


» Anna

Hej!
Vi vill tipsa om att du kan nominera din blogg till Årets Byggblogg som avser utnämna Sveriges bästa byggblogg den 29 maj 2013. Vinnaren kammar hem 25 000 kronor i ett projektkort att handla varor för på BAUHAUS. Skicka in ditt bidrag senast den 12 maj. Lycka till!
http://www.bauhaus.se/byggblogg.html

/Anna, Priest PR

2013-04-30 // 13:50:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin