Att beställa grejer till badrummet + fler bilder

Hej på er!
 
Arbetet här uppe hos oss skrider fram. Det händer nya saker varenda dag! Riktigt roligt! I går var jag hos min kompis Sabine och hennes son Lukas hela dagen. Vi var på Kupolen där vi tittade på kläder, åt lunch, fikade och hade det jätte trevligt! Det var en perfekt dag att göra sådant på då det var mulet och trist. Nu är det dessutom extra roligt att komma hem och se vad som har hänt!
 
Jag och Simon vart glatt överraskade, både jag och Simon tycker att det är så snyggt! I går så hade de satt upp den svarta dekorpelaren i lilla toaletten, sedan hade de fogat hela lilla toaletten. I Stora badrummet hade de kaklat klart det som saknades på väggen mot gästrummet + att de att upp den andra dekoren med 5x5 cm blankt svart kakel. De hade även hunnit med att foga halva badrummet. Den väggen som den stora pelaren är + väggen som fönstret sitter på. Det såg ut så här i går:
 
 
 
Det var lilla toaletten. Vi är väldigt nöjda att vi har valt samma sorter kakel och klinker i båda men att vi har twistat det lite så att det är stående plattor + matt i lilla. Liggande plattor + högblankt i stora. Så då blir det liksom same same but different.
 
Så här kommer bilder på stora badrummet:
 

Japp där ser ni den lilla dekoren. Detta är ifrån dörren när man kommer in i badrummet.
 

Jag tyckte att den lilla dekoren gjorde pricken över i. Ska bli så kul när allt är fogat, golvet lagt, allt uppsatt när allt är klart liksom. Längtar!!
 
Nu ska ni få se hur väggen som är fogad i stora ser ut:
 

Så när stora är färdig fogat så är det bara silikonranden i varje hörn som saknas lilla och stora badrummet på väggen sett. Sedan är det golvet kvar! Woop Woop!
 
Jag var ju även ner till Kakelproffsen i dag och beställde grejer till badrummen. Som krokar till handdukarna som ska hänga bredvid kommoden, toalettrullshållare, en lampa att ha ovanför spegeln i stora badrummet, duschkorg att hänga över glasväggen + en handdukshängare.
 
Krokarna kommer se ut så här:
 

 
Väldigt liten bild nu. Men de är blanka fyrkantiga krokar. Jag gillar fyrkantigt.
 
Toalettrullshållarna är ur samma serie, hittade dock bara en bild med en rulle på men den är i alla fall lika fyrkantig och ser ut så här:
 
 
 
 
Så här ser handdukshängaren ut vi beställde för duschhanddukarna.
 
 
Den är från märket PAX tidigare Dryson.
 
Lampan vi köpte till stora badrummet som kommer sitta på väggen där vi tidigare hade en vanlig lysrörslampa är från märket Vedum och ser ut så här:
 

Sedan har jag tyvärr inte hittat någon bild på duschkorgen. Men den får ni se när den är på plats i stället!
 
Ha det fint!
 
/Susanné
 

Nya bilder på badrummen!

Hej på er!
 
Nu handlar mina inlägg mycket om vårt operation badrum. Men snart slipper ni det. :) Men det är kul att se vad som händer varje dag! :)
 
Jag tänkte visa er hur det ser ut i dag.
 
Lilla Toaletten:
 
 
 
Där det nu är tomt kommer det bli mattsvarta stavar som är 5x40 cm (samma som i stora badrummet bara att vi har matta stavar i lilla och blanka i stora). Golvet här i lilla blir sedan helt svart 10 x 10 cm. Väggarna är 20 x 40 cm.
 
 
 
Stora Badrummet:
 
 
Pelaren är uppbyggd enligt följande:
 
0-60 cm = Varannan svart, Varannan vit
60-120 cm = Två vita, 1 svart
120-180 cm = tre vita, 1 svart
180-240 cm = fyra vita, 1 svart
 
Vi är riktigt nöjda med pelaren! De svarta stavarna är blanka och de vita är matta. Det är här vår dusch kommer att vara. Vi har köpt till välvda glasväggar i måttet 90 x 100 cm så det blir lite större än en standarddusch.
 
 
 
 
På en del av den biten ni ser som inte är satt något kakel så kommer det vara en till dekor. Det kommer vara 5x5 cm blanksvart pelare. Alltså helt svart.
 
 
Golvet i stora badrummet kommer vara schakrutigt, 10x10 cm svarta och vita.
 
Ja så här ser det ut just nu. :) Det är så roligt att komma hem från jobbet varje dag för att se hur långt de hunnit. :)
 
Ha det gott!
 
/Sus

Bilder från badrummet!

Hej!

I dag påbörjade Kakelproffsen med kaklingen i lilla toaletten. Det ser fint ut! De har gjort två väggar och det ser fint ut! I lilla toaletten är de vita plattorna stående. Så här ser det ut:

 

 

Japp så ser det ut! Ska bli kul att se vad som händer i morgon. :) bilder kommer givetvis! 

 

Kakelkram på er!

 

 

 bloglovin