Att beställa grejer till badrummet + fler bilder

<
Hej på er!
 
Arbetet här uppe hos oss skrider fram. Det händer nya saker varenda dag! Riktigt roligt! I går var jag hos min kompis Sabine och hennes son Lukas hela dagen. Vi var på Kupolen där vi tittade på kläder, åt lunch, fikade och hade det jätte trevligt! Det var en perfekt dag att göra sådant på då det var mulet och trist. Nu är det dessutom extra roligt att komma hem och se vad som har hänt!
 
Jag och Simon vart glatt överraskade, både jag och Simon tycker att det är så snyggt! I går så hade de satt upp den svarta dekorpelaren i lilla toaletten, sedan hade de fogat hela lilla toaletten. I Stora badrummet hade de kaklat klart det som saknades på väggen mot gästrummet + att de att upp den andra dekoren med 5x5 cm blankt svart kakel. De hade även hunnit med att foga halva badrummet. Den väggen som den stora pelaren är + väggen som fönstret sitter på. Det såg ut så här i går:
 
 
 
Det var lilla toaletten. Vi är väldigt nöjda att vi har valt samma sorter kakel och klinker i båda men att vi har twistat det lite så att det är stående plattor + matt i lilla. Liggande plattor + högblankt i stora. Så då blir det liksom same same but different.
 
Så här kommer bilder på stora badrummet:
 

Japp där ser ni den lilla dekoren. Detta är ifrån dörren när man kommer in i badrummet.
 

Jag tyckte att den lilla dekoren gjorde pricken över i. Ska bli så kul när allt är fogat, golvet lagt, allt uppsatt när allt är klart liksom. Längtar!!
 
Nu ska ni få se hur väggen som är fogad i stora ser ut:
 

Så när stora är färdig fogat så är det bara silikonranden i varje hörn som saknas lilla och stora badrummet på väggen sett. Sedan är det golvet kvar! Woop Woop!
 
Jag var ju även ner till Kakelproffsen i dag och beställde grejer till badrummen. Som krokar till handdukarna som ska hänga bredvid kommoden, toalettrullshållare, en lampa att ha ovanför spegeln i stora badrummet, duschkorg att hänga över glasväggen + en handdukshängare.
 
Krokarna kommer se ut så här:
 

 
Väldigt liten bild nu. Men de är blanka fyrkantiga krokar. Jag gillar fyrkantigt.
 
Toalettrullshållarna är ur samma serie, hittade dock bara en bild med en rulle på men den är i alla fall lika fyrkantig och ser ut så här:
 
 
 
 
Så här ser handdukshängaren ut vi beställde för duschhanddukarna.
 
 
Den är från märket PAX tidigare Dryson.
 
Lampan vi köpte till stora badrummet som kommer sitta på väggen där vi tidigare hade en vanlig lysrörslampa är från märket Vedum och ser ut så här:
 

Sedan har jag tyvärr inte hittat någon bild på duschkorgen. Men den får ni se när den är på plats i stället!
 
Ha det fint!
 
/Susanné
 


Vad kul, det börjar ta sig =)
Fast det har gått två år sedan vi gjorde om badrummet så blir jag sådär barnsligt glad varje gång jag kliver in där.
Kram Annica

Svar: Ja det börjar verkligen att ta sig! :) Ja det är så jag vill känna när det är helt klart att man blir glad och att det är ett ställe man verkligen trivs på! Kram
Susanné

2013-09-01 // 21:42:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin