Ett paket

Jag tänkte smyga in och visa ett av Simons paket och ett "paket" av cellofan som jag gav mina föräldrar på Julafton.
 
 
 
Ha det gott!
 

Riktiga reafynd!

Hej på er!
 
Jag antar att ingen av er har missat att mellandagsrean har startat. Jag är ingen person som gillar att trängas bland folk. Jag får panik. MEN jag har trots det gjort några riktiga fynd. Jag har bland annat fyndat på Plantagen, så jag tipsar er besök Plantagen! De är 70 % på julsaker, MEN vissa saker anser jag inte ens är juliga! Som dessa härliga lyktor anser jag att man kan ha året runt. Den ena en hjärtelykta och det andra ett ljushus.
 
 
Denna söta lykta kostade nu 21 kr på rean. Otroligt billigt! Jag har kikat på den hela hösten men har inte köpt den. Tur hade väl jag!
 
 
Denna söta kostade 18 kr på rean. Det är ju ingenting! :)
 
 
Dessa kostar 5,70 kr/styck de är ju så fina! Jag köpte en utav var. Dessa kan man ju ha när som helst enligt mig.
 
 
Sedan denna söta hjärtljushållare kostade ynka 11 kr.
 
 
Tre fina kökshanddukar från Rusta reade dem ut nu för 24,95 kr för alla tre!
 
 
Sedan köpte jag en ny Adventsljusstake, jag tror denna kommer passa perfekt på vårt vita köksbord nästa jul! Den hade kostat 149 kr nu kostade den 45 kr. Perfekt!
 
Ja det var några av mina fynd. Jag behövde inte trängas det minsta heller. :)
 
Tackar! Säger jag för det.
 
 

Virkade bläckfiskar

Hej!
 
Här de senaste veckorna har jag virkat ett 3 stycken olika bläckfiskar. Jag tänkte visa er dem jag har gjort. De är enkla att göra tycker jag. Ni kan hitta virkmönstret på www.babydjungeln.se
 
Jag funderar på om jag ska virka ihop en som jag ska lotta ut på bloggen? Vad säger ni? Skulle det vara intressant?
 
 
 
Denna har jag virkat till mig själv. Den fick även en liten sjöstjärnekompis på huvudet så den inte känner sig så ensam när den inte får simma runt med kompisarna i havet.
 
 
Den här virkade jag ihop till min Mamma som jag tänkte att hon skulle ha i sitt syrum så att hon har lite sällskap där inne. :) Jag döpte henne till Doris. Jag tycker hon ser ut som en sådan. Hon fick även en liten röd rosett på huvudet.
 
 
 
Denna fick en spetskjol och en vit rosett. Den har dessutom endast ett cyklopöga. En tuff liten brud. Denna har faktiskt Simon beställt. Då han ville ha en hängande i backspegeln i bilen. Hon heter "Tant blå" :) Ganska sött namn. Inte sant?
 
 
 
 


bloglovin