Barbro, en virkad katt som blir den 4:e katten i huset.

<
Hej!
 
Hoppas allt är bra. Här är det fint! Här om kvällen virkade jag en katt. En rosa katt. Med vita "stövlar". Och vit svanstipp. Hon har en stjärna på bröstet. Hon heter Barbro och hon kommer bo här med oss. Hon är lite mindre än våra tre andra katter och säger inte så mycket. Men i övrigt är hon som vilken katt som helst. Hon ska vara med överallt!
 
 
Här sitter hon i soffan och har det gött!
 
 
Hon är med inne i duschen när man ska duscha. Annars står hon och skrapar på duschväggarna till man släpper in henne. Antingen sitter hon på duschblandaren eller så sitter hon här:
 
 
 Hon föredrar dock duschblandaren då det är lite mer plats.
 
 
 Ja, man får inte ens vara i fred på toaletten. Men har man katt sedan tidigare så vet man ju hur dom är. Väldigt sällskapliga! Hon har till och med tagit min plats i sängen!
 
 
 Jag ska nog visa henne gästsängen. Den kan hon dela med lite andra mjukisdjur från när jag var liten. Det blir nog mysigt för henne. Då får hon ju sällis.
 
Nu sitter hon på hyllan här inne i vardagsrummet så hon har koll på vad som händer. 
 
 
 
Den där Barbro! Men vi tycker om henne precis som hon är. :) Rosa och allt. Hon påminner lite om Rosa Pantern. 
 
Ha det gott!
 


» Carin

Heeej! Men vilken härlig katt, sPraLLig och go! En mycket fin och busig Barbro! :) Roligt att du har hittat till min blogg, nu ska jag kika vidare på din! Mycket skoj här! :) Kram och ha en fin tredje advent! :)

Svar: Tack! Kul att du gillade katten! :) hoppas du gillar bloggen! :) kram!
Susanné

2013-12-15 // 09:49:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin