Lite bilder va

Hej på er!
 
Vilket helt underbart väder vi har haft de senaste dagarna! Helt sjukt vilken vårkänsla man har fått. Det var verkligen varmt! I går var jag ledig så jag och min mor och far tog en promenad. Då när vi gick ut var det hela 7 grader varmt i skuggan! Oj oj! Hoppas våren är på väg! :) Vi gick 9 km så det blev en rejäl promenad. :)
 
Jag täntke visa er lite bilder härifrån kontoret jag. :) Jag har föresten lite att visa från "stjärnrummet" dels ett bord jag fyndat på Blocket som har flyttat in där och så. Men det får vänta tills jag tagit kort. :)
 
 
På den hyllan högst upp i pysselrummet så har jag satt mina pysselböcker, inredningsböcker, virkböcker osv. :) Bra att ha det på ett ställe. Högst uppe på böckerna är Simons pipmugg i silver från när han var liten pojk. :)
 
 
Ljusstaken är ifrån Perfect Home, tror dock inte modellen finns i deras sortiment längre.
 
 
Den här fönsterlampan som jag har i kontoret gillar jag verkligen! Tycker den är ursnygg!
 
Föresten så hängde jag upp krokarna i pysselrummet där man ska kunna hänga sina ytterkläder. Det vart bra! Jag är riktigt nöjd med krok/knopp valet. Jag ska försöka komma i håg att ta kort på dem i morgon så ni får se hur det blev!
 
 

Badrumsinspiration

Hej!
 
I och med att mina föräldrar just nu håller på att renoverar badrummet så fick jag lust att leta runt efter snygga badrum. Så jag tänkte dela med mig av det jag hittade.
 
 
Bild lånad från: lestudiosthlm.blogspot.com

Hur häftigt var det inte med kakel i taket? Dock vet jag inte om jag gillade att det var så många sorters kakel. Som ni ser är det högblankt i taket, halvblankt på väggen och matt på golvet. Plus att alla kakelplattor hade olika storlek. Men det var just tanken med kakel i taket som var häftig.
 
 
Bild lånad frånblogg.addsimplicity.se

 
Något jag också tycker är snyggt är när det klinkers man har på golvet går upp på en av väggarna som en fond! Dock gillar jag inte runda badrumsmöbler. Jag är mer fyrkantig av mig. :)
 
 
Bild lånad från: msdemoch.wordpress.com
 
Jag tycker också att det är riktigt snyggt med schakrutigt golv i ett badrum. Sedan när man bara kombinerar svart och vitt. Svart och vitt är verkligen de bästa färgerna enligt min smak. Badrumsmöbeln som finns till höger i bild är så snygg! Spegeln som hänger rakt fram tyckte jag verkligen var snygg ovanför badkaret också. Passade verkligen.
 
 
Bild lånad från: www.akpro.se
Något jag kan tycka är fint det är mosaik också. Denna mosaik tror jag är samma som den vi har i köket fast i blå. Vi har ju grön.
 
 
Bild lånad från: www.badrumsrenovering.n.nu
Detta badrum tyckte jag verkligen var snyggt! :) Personligt om ine annat. :)
 
 
Bild lånad från: www.skonahem.com
 
Gult är långt ifrån en favoritfärg från min sida. Men jag måste ju faktiskt visa lite av varje! Men det var ändå ganska coolt! Men inget för mitt egna badrum.
 
 
Bild lånad från: www.skonahem.se
 
Tycker det är riktigt snyggt detta med en trappa upp till badkaret och att det är infällt eller vad man ska säga. Dock var inte mosaiken i min smak.
 
 
Bild lånad från: www.badrumsportalen.se
 
 
Bild lånad från: www.badrumsportalen.se
 
Ja allt finns det badrum i alla färger och nyanser! Jag gillar att titta på badrum! :)
 
Ha det gott! /Susanné
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det där med att skratta

Hej på er!
 
Jag måste berätta en ganska rolig sak från i går. Jag och Simon satt inne i stjärnrummet och plockade i lådor. För att komma fram till vad som skulle ut i förrådet och vad som skulle vara kvar inne. Då frågade Simon om de böckerna som låg på golvet om jag skulle läsa dem. Då svarade jag, om jag ska läsa dem så kan jag hämta dem förrådet. Då säger Simon "Då kanske vi kan sätta undan den här NALLE PUH boken, den kanske du inte läser så ofta?"
 
Haha! Jag dog nästan. Tror karln att jag som är 25 år sitter och läser Nalle Puh? Haha. Simon trodde det var en Pixibok. Alltså en liten sagobok. Men egentligen är det en bok med goda och possitiva tankar. Men det var bra roligt att han var helt allvarlig om att jag skulle läsa den.
 
 
Ha det gott!
 


bloglovin