Badrumsinspiration

<
Hej!
 
I och med att mina föräldrar just nu håller på att renoverar badrummet så fick jag lust att leta runt efter snygga badrum. Så jag tänkte dela med mig av det jag hittade.
 
 
Bild lånad från: lestudiosthlm.blogspot.com

Hur häftigt var det inte med kakel i taket? Dock vet jag inte om jag gillade att det var så många sorters kakel. Som ni ser är det högblankt i taket, halvblankt på väggen och matt på golvet. Plus att alla kakelplattor hade olika storlek. Men det var just tanken med kakel i taket som var häftig.
 
 
Bild lånad frånblogg.addsimplicity.se

 
Något jag också tycker är snyggt är när det klinkers man har på golvet går upp på en av väggarna som en fond! Dock gillar jag inte runda badrumsmöbler. Jag är mer fyrkantig av mig. :)
 
 
Bild lånad från: msdemoch.wordpress.com
 
Jag tycker också att det är riktigt snyggt med schakrutigt golv i ett badrum. Sedan när man bara kombinerar svart och vitt. Svart och vitt är verkligen de bästa färgerna enligt min smak. Badrumsmöbeln som finns till höger i bild är så snygg! Spegeln som hänger rakt fram tyckte jag verkligen var snygg ovanför badkaret också. Passade verkligen.
 
 
Bild lånad från: www.akpro.se
Något jag kan tycka är fint det är mosaik också. Denna mosaik tror jag är samma som den vi har i köket fast i blå. Vi har ju grön.
 
 
Bild lånad från: www.badrumsrenovering.n.nu
Detta badrum tyckte jag verkligen var snyggt! :) Personligt om ine annat. :)
 
 
Bild lånad från: www.skonahem.com
 
Gult är långt ifrån en favoritfärg från min sida. Men jag måste ju faktiskt visa lite av varje! Men det var ändå ganska coolt! Men inget för mitt egna badrum.
 
 
Bild lånad från: www.skonahem.se
 
Tycker det är riktigt snyggt detta med en trappa upp till badkaret och att det är infällt eller vad man ska säga. Dock var inte mosaiken i min smak.
 
 
Bild lånad från: www.badrumsportalen.se
 
 
Bild lånad från: www.badrumsportalen.se
 
Ja allt finns det badrum i alla färger och nyanser! Jag gillar att titta på badrum! :)
 
Ha det gott! /Susanné
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jag var på intervju hos securitas ute i Hosjö :)

Svar: Vad trevligt! Lycka till då! :)
Susanné

2013-02-26 // 14:38:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin