Att visa 2 nya grafiska tavlor!

Hej på er!
 
Nu var det ett tag sedan som jag knåpade med grafiska tavlor. Men nu har jag faktsikt fixat ihop ett par stycken som jag tänkte visa er. Jag är faktiskt riktigt nöjd med de två som jag ska visa er i dag. :) Jag tycker verkligen det är så kul att fixa och greja med sådant här! Jag önskade att det var något jag kunde göra oftare kanske någon timme i månaden som ett jobb liksom. Då menar jag allt vad gäller pyssel och kreativitet. Men nu så, nu ska ni få se tavlorna:
 
 
Nu vart det att blixten refleterade i ramen. Men ni ser ju ändå.
 
Bilden är ett ekorreskelett och texten "Sciurus Vulgaris" är Ekorre på latin. Denna ska få hamna i vår sovrum sedan när jag fixat till det jag har i åtanke. Ni får se när jag fixat det. :)
 
 
Här har vi en världskarta i en grå nyans.Tycker den passar bra i en svart ram så det bryter av lite.
 
Och som vanligt om någon är intresserad av en grafisk tavla, hör av er till mig på susanne@zinknet.se
 
Mvh Susanné
 

Tips om bloggkalender!

Hej!
 
Jag har en personlig almanacka som jag har köpt genom www.personligalmanacka.se
 Nu har de kommit med en sådan fiffig idé som en bloggalmanacka! Självklart har jag skaffat en sådan! Så nu kan mina bloggläsare se vad jag har planerat under veckorna. Det jag vill dela med mig av skriver jag bara in i kalender. Jätte fin idé tycker jag! Sedan får man designa den så som man vill ha den med färg, form osv. Jag är verkligen nöjd! Det bästa av allt! Den är GRATIS! Ni kan se min till höger strax nedanför besöksräknaren, klickar ni på den så blir den förstorad så kan ni se vad som är inplanerat.
 
 
 
Vill ni också ha en? Det tycker jag absolut att ni ska skaffa gå in på www.personligalmanacka.se och fixa en du med! Det är ju gratis och väldigt fint! :)
 
/Susanné

Här kommer bilderna på trägolvet inlagt. :)

Hej!
 
I går Söndag så var Simon och bror min ute i pysselrummet och lade in askgolvet. Det blev jätte bra! Det tog dem 2 timmar att lägga in golvet. Så nu ligger alltså trägolvet på plats så nu behöver vi bara hitta ett klinkers till entrén så är allt golv lagt. :)
 
Här har ni lite bilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klart! :)
 
Dom är duktiga! :) Vi är jätte nöjda med golvet i alla fall. I går eftermiddag så skrivade Simon också upp strömbrytare och eluttag så det var gjort. Dock hade vi köpt tre uttag för lite så det får vi komplettera. Så ja, nu kan vi inte göra så mycket förrän vi har hittat klinkers då det står näst på tur. Sedan är det listningen sedan är det helt klart! :)
 
/Susanné
 


bloglovin