DIY Göra laddningshållare för mobilen av flaska

<
Hej på er!
 
Nu när jag har semester så kommer jag på alla möjliga konstiga idéer som jag provar. I dag kom jag på att man skulle kunna göra en hållare till mobilen av en shampooflaska. Då det är smidigt att ha med sig om man ska bort då det inte alltid finns ett bra ställe att ha telefonen om man inte vill ha den liggandes på golvet eller på köksbänken etc.
 
Den ser ut så här:
 
 
En sak jag dock rekommenderar är att ni tar en vit shampoo/duschcreméflaska (går även att spraymåla den om den ej är vit), då den jag tog var lite liten. Då inte hela sladdhärvan får plats. Så ta en flaska modell större i fall ni har som mig en lite större mobil. jag använde i dag en responsflaska vilket var lite litet.
 
Det ni behöver är alltså:
 
Sax
Shampooflaska
Decopagelim
Pensel
Kniv
Blyertspenna
Servett med motivet ni vill ha
 
Börja med att tvätta ur shampooflaskan ordentligt. När det är gjort. Rita på flaskan hur ni vill att den ser ut. Glöm inte att den ska vara högre baktill så ni kan göra hålet för där själv laddningsklumpen sätts i eluttaget.
 
Klipp sedan sönder flaskan och klipp efter det du tidigare ritat. Hålet för själva laddningsenheten skär ni ut med kniven.
 
Nu är formen klar. Det ni nu gör är att ni sätter på decopagelimmet på flaskan och lägg sedan på själva servetten som ni vill ha motivet ifrån. När servetten ligger på så stryker ni ett lager med decopagelim på servetten. Låt det sedan torka. Klart!
 
 

Ett litet tips så där. :)
 
Ha det gott!
 
 
 


Det var en fiffig idé för mobilerna dräller omkring överallt tycker jag! Detta ska jag ha i åtanke!
Agneta kram

Svar: Det tycker jag med! Det blir bara så att de ligger överallt. :) Kram
Susanné

2013-07-26 // 23:33:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin