Införskaffat nytt porslin

Hej på er!
 
I Tisdags så tog jag och Simon oss en tur till Valbo. Vi skulle köpa nytt porslin på IKEA då jag hittat ett jag ville ha. Samtidigt så svängde vi förbi Madame Nyberg en fin inredningsbutik. :) Där hittade jag ett jätte fint hjärta, jag ska visa er det någon gång. Det var lite fler saker vi skulle haft på IKEA men några av dem var så klart slut. Jag gillar inte IKEA i Valbo egentligen dels för att det är pytte pytte litet sedan så är det alltid något som är slut. Jag gillar Västerås mycket bättre! Men ni blev det Valbo. Men tänk till hösten har vi Sveriges tredje största IKEA i grannstaden! Me like! Ja ja. Ni ska få se porslinet. :)
 

Nöjdare än så blir jag nog icke! :) Gillar dem skarp!
 
Ha det gott!
 

Plastmattan Dalarna i nya färger!

Hej!
 
I dag blev jag lite glad faktiskt. Jag såg att Matts Mattor som är en lokal mattaffär (även onlineshop på www.mattsmattor.se) lagt ut att de har fått in tre helt nya färger av mattan Dalarna! :) Åh så roligt tyckte jag! Alla tre var även grymt snygga!
 

Bilden är lånad från www.mattsmattor.se
 
Är de inte snygga? Jag gillar verkligen dessa mattor i alla fall! jag funderar på att köpa en till i en lite ljusare färg som jag kan ha nedanför köksbänken på sommaren som är lite ljusare, då den jag har nu är lite mörk sommarhalvåret. Men vi får se. :P
 
Ha det gott!

Eget tryck på presentpapper

Hej!
 
Här om dagen gav jag som bekant döskallesjalen till min mor, då gjorde jag även eget tryck på presentpapper. Jag köpte oblekt presentpapper på Panduro, sedan tog jag en stämpeldyna med svart färg och clearstamps, sedan var det bara att stämpla på. Plättlätt! Och det blir både fint och personligt. Sedan satte jag på vanligt natursnöre och en knapp!
 
 
 
 
/Sus
 


bloglovin