Vårteckensutmaning (Våren är officiellt i Falun!)

Hej på er!
 
Den här veckan har det hänt mycket här hemma i Falun på vårfronten! :) Mycket snö har smält! Det finns nästan ingen snö kvar i stan (Förutom i Slättaskogen) då solen inte riktigt orkar över kullen vi bor på så länge så att snön försvinner. Men direkt man åker ner för backen från Slättaskogen så är det genast mycket mindre snö. men det har absolut hänt saker även här.
 
Jag tänkte visa er före och efterbilder från mitt jobb. Så här såg det ut för lite mindre än två veckor sedan:
 
 
Så såg det ut i Måndags:
 
 
Visst har det hänt mycket!
 
Och vet ni vad? Det mästa vårtecknet av dem bästa! Vilket gör att jag anser att det verkligen är vår!!! Jag hittade en så söt liten Tussilago!!Underbart! Jag hittade den i dag på långsidan av vårt garage. :)
 
 
Är den inte söt? Det bästa av allt är att jag hittade den på en bit av vår tomt. :) Jag älskar tussilago. Jag plockade jämt sådana direkt det blev vår när jag var liten. Så nu när tussilagon kommit så är det vår! Nu är det bara att invänta vitsipporna! :) Jag vet ett ställe här inne i stan som det brukar krylla av vitsippor, jag ska åka dit om några veckor och se om jag hittar något.
 
 
Snön har även smält bort på vår uteplats på framsidan. Men på vår gård och här uppe i Slättaskogen finns det som sagt en hel del snö kvar.
 
 
Snön har även börjat smälta på baksidan. Så jag tror faktiskt våren är på väg!
 
För att se de andra bloggarna som är med i vårteckensutmaningen gå till Annica
 

Glad Påsk!

Hej på er!
 
Jag vill bara smyga in och önska er alla en riktigt Glad Påsk! Jag hoppas ni får en trevlig Påsk Helg, och ni som ska ut på vägarna får ta det försiktigt. Vi har inget speciellt planerat inför Påskhelgen bara en middag men annars ingenting. Det kan vara ganska skönt det med. :) Vad ska ni hitta på?
 
 
Påskkram /Sus

En ljuvlig doft och handkräm

Hej!
 
Här om dagen så var jag och Simon och handlade lite mat sedan så var vi och handlade lite hushållssaker. Vi brukar köpa på oss shampoo, balsam, tvål, tvättmedel, diskmedel, sköljmedel, toalettpapper, tandkräm osv. Det har vi alltid mycket av hemma. För finns det något VÄRRE än om något av ovanstående skulle ta slut? Nej jag tror inte det. Sådant ska alltid finnas hemma. Så är det! :) I alla fall hos oss. :) Men då vi var och handlade lite så hittade jag en sådant ljuvlig handkräm som jag dels luktade väldigt gott och sedan som jag tyckte var bra. Ett plus i kanten var att den hade en snygg flaska med pump. Det är så bra då kan den stå och vara fin på sidan av handfatet så kan man ta efter han har torkat händerna om man är torr. Så här ser den ut:
 
 
Doften är "White Lily" och kostade 19 kr på ÖoB. Den rekommenderar jag verkligen!
 
/Sus


bloglovin