Tips på riktigt snygga MEN billiga affischer.

Hej på er!
 
Affischer. Japp, nu kanske ni tänker affischer som medföljde i OKEJ och Frida på 80- och 90-talet på popgrupper. Hehe. Det var i alla fall så jag tänkte när jag hörde ordet affisch förut. Eller sådana affischer man kan köpa för 29 kr på rusta. Men vet ni vad? Det har kommit så otroligt mycket snygga affischer på senare år! Affischer som är fotade av kända fotografer som man kan köpa för en spottstyver. Bland annat på Fotografiska Museét säljer de många godbitar. Jag har faktiskt själv beställt en som jag trånat efter en längre tid. Tänkte visa er några finingar där ifrån.
 
 
 
Bild lånad från www.fotografiska.eu
 
Denna söta affisch med två små pojkar med handväskor fotad av Christer Strömholm. Måttet 50 x 70 cm kostar 120 kr.
 
Bild lånad från www.fotografiska.eu
 
Storlek: 50 x 70 cm, pris 120 kr.
 
 
 
 
Bild lånad från www.fotografiska.eu
 
Min favorit! Denna bild på Scarlett Johanson fotad av Russel James, 50 x 70 cm. Pris: 120 kr. Det är denna jag har beställt. Den är så fin! Strikt, rå, svart/vit. Ja helt enkelt bra!
 
Det var ett par av de jag tycker är fina. Men det finns många andra fina affischer där ute också! :)
 
Ha det gott!

/Sus
 

Rosa Häst, jo jo man tackar!

Hej Hej!
 
I Lördags var jag nere på stan, jag gjorde då ett fynd. En sak jag letat länge och väl efter. En rosa porslinshäst. Har sedan tidigare en svart (På Simons nattduksbord) samt en lila (på spegeln i entrén) men den rosa har jag inte hittat. De butiker jag har varit i så har den varit slut. vilket är förståeligt. För det är en så himla fin rosa. Försökte ta kort på den. Men den ville gå lite mot beige.. Men den är riktigt baby rosa vilket jag gillar! Jag älskar rosa. :)
 
 
Den fick pryda tavellisten tillsammans med tavlan på flickan och fågeln. :)
 
 
Vet ni vad? I dag har jag och Simon åkt och köpt lite planteringsjord till pallkragarna. Det händer grejer där ute! :) Vi är troligtvis klara till helgen. Då ska ni få se hur det blev. :)
 
Ha det gott!
 
/Sus
 

Äntligen hittat matta till matplatsen! :)

Hej på er!
 
Jag har ju letat efter en matta att ha under matbordet en längre tid nu. Mer bestämt sedan vi köpte nytt köksbord/stolar. Jag har letat med ljus och lykta och NU har jag ÄNTLIGEN hittat den! Precis som jag ville ha den! Jag har hittat fler mattor tidigare, men oftast har dem haft fel mått. Men nu så! Måste säga att det blev så sjukt bra! Så himla nöjd. Simon är också nöjd med inköpet så det var ju tur det. Ni ska så klart få se hur det blev. :)
 
 
 
 
 
Fina fisken! :) Skönt att jag äntligen har hittat den! Jag gillar när man har mattor under köksbordet och att stolar och bord är innanför mattan när man inte sitter där. Då ser det enhetligt ut och det ser inramat och snyggt ut. Det gillar jag!
 
Ha det gott!
 
/Sus


bloglovin