Äntligen hittat matta till matplatsen! :)

<
Hej på er!
 
Jag har ju letat efter en matta att ha under matbordet en längre tid nu. Mer bestämt sedan vi köpte nytt köksbord/stolar. Jag har letat med ljus och lykta och NU har jag ÄNTLIGEN hittat den! Precis som jag ville ha den! Jag har hittat fler mattor tidigare, men oftast har dem haft fel mått. Men nu så! Måste säga att det blev så sjukt bra! Så himla nöjd. Simon är också nöjd med inköpet så det var ju tur det. Ni ska så klart få se hur det blev. :)
 
 
 
 
 
Fina fisken! :) Skönt att jag äntligen har hittat den! Jag gillar när man har mattor under köksbordet och att stolar och bord är innanför mattan när man inte sitter där. Då ser det enhetligt ut och det ser inramat och snyggt ut. Det gillar jag!
 
Ha det gott!
 
/Sus


» Aggie

Det är onekligen jättesnygg och mysigt och vi har nog alltid haft det så också. Men för ett tag sen åkte vår matsalsmatta in i ett annat rum för det ansågs så jobbigt att dammsuga den under bordet mellan alla ben där, möbelben alltså. Jag saknar den. Din var jättefint och passar så bra in!
Agneta kram

Svar: Ja visst är det mysigt. :) Tycker jag med! Ja det är ju det där med dammsugningen. Men det är nog värt det;) Så jag förstår att du saknar din! :) Ha det gott! Kram
Susanné

2013-05-27 // 12:23:24

Den var supersnygg. Förstår att du är nöjd! :)

Ha en fin kväll

Svar: Tack så mycket! :) Ha en fin kväll du med. :)
Susanné

2013-05-28 // 19:34:09

Hejsan! Jätte fin matta och just vad jag behöver. Vart är den köpt?

Svar: Mattan är från indiska vet dock inte om den finns längre. Men kika där. :)
Susanné

2015-07-16 // 08:45:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin