Värmegolvet på! + helgen

Hej!

Nu har vi slagit på värmegolven i badrummen. Vi börjar på 16 grader sedan fick vi öka lite varje vecka. Längtar till det är varmt och skönt! Jag ska visa er stora badrummet också. Men de har ännu inte satt upp handdukstorken och listerna ska upp så när det är klart så lovar jag!

I helgen har jag och Simon varit lediga tillsammans! Underbart! Så vi har tagit sovmorgon både lördag och söndag. Vi har tränat. Shoppat. Ätit god mat. Städat osv.

Jag och Linnea testade ett nytt pass i Lördags cxworks. Jäklar vad det kändes i rumpmusklerna i morse! Det gjorde ont! Men skönt att det känns att man tränat.

Jag och Simon var även på Kupolen och handlade lite. Vi köpte ett par nya träningsskor till Simon. Det blev ett par riktiga Crossfit skor. De var dyra, men de ska vara riktiga superakor för styrketräning, crossfit och tyngdlyftning så vi körde på dem. Det var även dem Simon gillade bäst. De såg ut så här:


Jag köpte en ny hårfön. Då den vi har är ca 300 år gammal. Så nu köpte jag en från märket Ghd! Så nöjd!! Skönt att man kan vika ihop den med! 

Sedan har Simon hjälp Pappa att bära lite tunga grejer som ska slängas som varit för tungt för att lyfta ensam. Under tiden de gjorde det tog jag en 45 min powerwalk. Riktigt skönt! 


Finns mycket vatten runt mamma och pappa så det är fint.
Sedan har vi städat i våra sovrum som vi inte använder. Lätt att det hamnar grejer där som bara dräller. Men nu så! Sedan åt vi Tacos hos min bror med familj. Mycket gott och trevligt!

Nu ska vi ta och se på Wallander! :)

Ha det gott!

Lite bilder på muren!

Hej!

Jag tänkte visa er lite bilder på den mur som håller på att byggas mellan oss och grannen högst upp på gatan. Det huset är det hustillverkaren själva som bygger. Det ska bli ett visningshus enligt säljaren. Men det gör inte oss ett dugg! Det är även dem som bygger muren. Att de valde att göra en mur det gör inte oss något heller. De gör ju vad de vill med sin tomt. :) Det kommer bli så bra när det är klart hela vägen! De har gjort halvvägs cirka! 


Ser riktigt fint ut! Vi vart även väldigt förvånade att de fyllt ut vår sida fram till muren som är tomtgränsen. Inget vi bett dem göra. Så det verkar som de gjort det för att vara snälla! :) det ser i alla fall jätte fint ut! 

/Sus

Äntligen kommer bilder från vår gästtoalett!

Hej på er!
 
Slutet på denna arbetsvecka har vart lite jobbig för mig. Jag har brottats med en frukstansvärd huvudvärk.. Inte kul! I dag Lördag har det varit bättre. MEN på kvällen kom den där jäkla huvudvärken. Dock var den inte lika illa som den varit de senaste dagarna. I dag var det hanterbart. MEN jag är trött på det. Att huvudvärkstabletter hjälper INTE. Om jag inte tar några super starka. Treo, Pandodil etc är som sockerpiller för min huvudvärk. Jag testade att vila 1 timme eftersom jag hade huvudvärk i dag. Men jag vaknade upp med 7 resor värre skallebank. Men nog pratat om min huvudvärk.
 
Nu tänkte jag ÄNTLIGEN visa er bilderna från hur vår gästtoalett blev. Eller egentligen är det ingen gästtoalett. Våra gäster får MER än gärna använda vårt stora badrum det är så välkommet! Jag är ingen sådan som delar upp att vissa ska gå på lilla och andra på stora. Eller att gäster bara får vara i kök/vardagsrum etc. Så är inte jag! Jag vill att mina gäster ska känna sig hemma! De ska kunna klampa in, dra upp kylskåpet ta något att äta/dricka om de vill och slänga upp benen på vardagsrumsbordet. Om dem så önskar. Alla våra gäster får vistas överallt. Jag vet att vissa vill att gäster ska gå på ett badrum och att de inte ska gå in i ens sovrum etc. Jag kan förstå det. Men så är inte jag helt enkelt. :) De får vara var dem vill! :) Jag gillar riktig gästfrihet i mitt hem. Ja ja, jag kommer ALLTID in på sidovägar när jag ska visa något på bloggen. Men så är jag! Pratglad som få och har väldigt svårt att hålla igen kakhålet. Eller hela min familj är så. Gudars skymning vad vi kan prata. Men nu kommer bilderna innan jag kommer på något annat.
 
 
 

 
Kommod + Handfat är från Ifö.
 
 
Krokarna är från Tiger.
 
 
 
 
Även toalettrullshållaren är från Tiger.
 
 
 
 
Ja men så där ser det ut. :) Så här såg det ut innan:
 
 
 
Lite skillnad är det allt. :) Nu känns det på ett annat vis att huset är nytt. Det är skönt med kaklat i alla fall!
 
Ha det gott!
 
/Sus


bloglovin