Värmegolvet på! + helgen

<
Hej!

Nu har vi slagit på värmegolven i badrummen. Vi börjar på 16 grader sedan fick vi öka lite varje vecka. Längtar till det är varmt och skönt! Jag ska visa er stora badrummet också. Men de har ännu inte satt upp handdukstorken och listerna ska upp så när det är klart så lovar jag!

I helgen har jag och Simon varit lediga tillsammans! Underbart! Så vi har tagit sovmorgon både lördag och söndag. Vi har tränat. Shoppat. Ätit god mat. Städat osv.

Jag och Linnea testade ett nytt pass i Lördags cxworks. Jäklar vad det kändes i rumpmusklerna i morse! Det gjorde ont! Men skönt att det känns att man tränat.

Jag och Simon var även på Kupolen och handlade lite. Vi köpte ett par nya träningsskor till Simon. Det blev ett par riktiga Crossfit skor. De var dyra, men de ska vara riktiga superakor för styrketräning, crossfit och tyngdlyftning så vi körde på dem. Det var även dem Simon gillade bäst. De såg ut så här:


Jag köpte en ny hårfön. Då den vi har är ca 300 år gammal. Så nu köpte jag en från märket Ghd! Så nöjd!! Skönt att man kan vika ihop den med! 

Sedan har Simon hjälp Pappa att bära lite tunga grejer som ska slängas som varit för tungt för att lyfta ensam. Under tiden de gjorde det tog jag en 45 min powerwalk. Riktigt skönt! 


Finns mycket vatten runt mamma och pappa så det är fint.
Sedan har vi städat i våra sovrum som vi inte använder. Lätt att det hamnar grejer där som bara dräller. Men nu så! Sedan åt vi Tacos hos min bror med familj. Mycket gott och trevligt!

Nu ska vi ta och se på Wallander! :)

Ha det gott!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin