Att pimpa en gammal bänk

<
Hej!
 
Vet ni vad? I dag har jag och Simon fixat lite. Det började så här att jag såg ett gammal skruttig bänk på en loppis här i stan. Den höll på att falla ihop. Hade man satt sig på den hade den fallit ihop då benen var så rangliga. Men allt går ju att fixa tänkte jag. Den kostade ju ändå bara 100 riksdaler. Sagt och gjort jag köper den skruttiga bänken som såg ut så här:
 
 
Här hade Simon slipat av den då den var lackad innan. Sedan tog vi och lossade på benen och satt i rikligt med trälim då det limmet som en gång suttit där var typ borta. Men den har nog några år på nacken också bänken lilla.
 
Sedan var det bara att sätta igång och måla den vit! Rekommenderar er att använda vattenbaserad färg då oljefärg tar frukstansvärd tid att torka. Vi målade den i utefärg då tanken är att vi ska ha den antingen på uteplatsen på framsidan eller uppe på vår altan.
 
Så nu när den var målad vit så var det bara att sätta tänderna i den och skriva på den. Jag tänkte att det skulle bli en "Ljugarbänk" så därför skrev jag helt enkelt ordet "Ljugarbänk" på den. Så nu kan jag och Simon sitta och ljuga oss blå på bänken och det är fortfarande helt okej för vi sitter ju på bänken. Så bjuder vi in er till en pratstund på ljugarbänken då ska ni nog hålla er undan. :)
 
Så här blev den i alla fall.
 
 
 
 
Jag är riktigt nöjd med den faktiskt! Det bästa av allt är att jag har målat dit texten. För om man gör decoupage så syns oftast kanterna på det du har valt att klistra fast vilket inte är min grej. Tycker det blir bättre när det är handmålat.
 
Jepp Jepp. Så kan det gå när en ful gammal bänk för nytt liv. Förutom kostnaden för bänken så var det gratis att fixa den då vi hade färg hemma. Lagomt pris! Inte sant? :)
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin