Flaggspel + att vara målsman åt Simpis

<
Hej på er!
 
I dag är det Skärtorsdag vilket innebär att många har långledigt. Jag ska dock jobba i kväll. Simon slutar när jag börjar jobba. I dag på förmiddagen så var jag och Simon ner till Trafikverket. Det är nämligen så att Trafikverket missat att skicka ut papper för att förnya körkortet till Simon. Han fick pappret från dem 1 månad efter att hans körkort gått ut. Så han fick ned till Trafikverket för att ta kort och förnya. Men det fick han inte eftersom hans körkort hade gått ut.. Så i dag var vi tvungen att gå ned båda på där jag fick fylla i en lapp med mina körkortsnummer och underskrift att jag intygade att Simon var Simon. Så nu är hans körkort beställt. MEN de kunde inte garantera att vi fick hämta ut det?! Eh va? Japp. Eftersom Simons körkort hade gått ut var det inte säkert att han fick hämta ut sitt nya på posten och det var inte säkert att jag kunde legitimera honom heller. Det var inget de kunde lova. Så om det inte gick ja, då verkar det som att han aldrig kommer få ett nytt körkort. Idioti rent ut sagt! Är det inte löjligt? Jag undrar hur de har tänkt att lösa det hela i fall vi inte får hämta ut det.. Men men det visar sig väl.
 
I början av förra veckan så sydde jag ett flaggspel som ser ut så här:
 
 
 
Det flyttade upp till Luleå i slutet av förra veckan och mottagaren var väldigt nöjd. Så det var ju roligt. :) Jag vet inte om jag visade det förut men då får ni se det igen här nedan. Jag sydde även ett flaggspel till mitt pysselrum här i vårvintras som hänger så fint där ute. Givetvis med Ugglor på.
 
 
 
Jag tycker verkligen att ett flaggspel kan göra ett rum så himla mysigt! Jag skulle kunna ha ett i varje rum om det var så. Men jag måste begränsa mig. Men det är oerhört mysigt! Hittade så fina tyger här om veckan (har ej köpt dem ännu) som jag skulle vilja sy ett flaggspel på. Det var ett vitt tyg men små små röda stjärnor på. Jätte söta!
 
Vad ska ni göra i Påsk? Vi har inget speciellt planerat förutom att vi ska äta påskmiddag i morgon. Dock inte vanlig tradionell Påskmat utan det blir oxfilé. :) Gött!
 
Ha det fint!
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin