Vårteckensutmaning

<
Hej hej!
 
Dags att summera vårtecken ännu en gång! Veckorna springer på som tok, snart är det midsommar för sjutton gubbar! Vårtecken finns det överallt. Folk hittar vitsippor, blåsippor you name it. Dock har jag lite svårt att hitta sådana rackare. De finns väl i skogsgläntor osv antar jag? Så jag får hålla mig till det som sker på min egen gård istället. :)
 
Här i början på Mars så slängde jag ned mina höstlökar i våra odlingslådor då de legat i garaget hela vintern. Jag hade inga förväntningar på dem. Men nu har faktiskt krokusen börjat blomma! Dock många veckor senare än dem som finns planterade nere på stan osv. Men dessa sattes ju trots allt ned för någon vecka sedan så jag trodde inte de skulle komma upp i år om de ens hade överlevt.
 
 
 
Nu har det även börjat komma små blad på våra vinbärs och krusbärsbuskar. :)
 
 
 
Ser ni den lilla Spindeln också? :)
 
 
I en av våra odlingslådor så har vi jordgubbsplantor och de har börjat slå ut nya blad för fullt! Känns roligt att de har börjat ta sig också. :) Vi funderar på att fylla ytterligare en av våra odlingslådor med med jordgubbsplantor. :)
 
 
I Söndags så satt det även en hummel bummel på vårt hus på baksidan och göttade sig i Solen. :)
 
 
Det är riktigt Aprilväder också, det blåser som attan vissa dagar, andra dagar skiner solen och helt plötsligt öser regnet ned. :) Aprilväder som sagt! Sedan är det Påskvecka nu också. Jag funderar på att fixa lite påskris. Meeen då måste jag ju lyckas hitta ett lövträd också här inne i stan att ta det ifrån. Kanske får åka till mina päron och kolla runt där. ;)
 
Jag jobbar på både Påskafton och Påskdagen men det gör inte så mycket man har ju sjukt bra betalt istället på Påsk så det kan det vara värt. :) Jag är ju ledig Långfredag och Annandagen istället. Sedan får jag ju lediga dagar för Påskafton och Påskdagen utplacerade på andra dagar framöver istället. Så jag går ju inte miste om några lediga dagar. :)
 
Ha det fint!
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin