Virkade disktraskor/dammtrasor med fin label

Long time no see.
 
Det är mycket jobb nu innan jul, långa dagar osv. Men sedan blir det i alla fall ledigt. Jag har i alla fall virkat ihop 4 stycken disktraskor eller dammtrasor vad man nu vill ha dem till. Jag har paketerat dem om två, sedan har jag gjort en label på datorn som jag sedan har skrivit ut på oblekt papper.
 
 
 

Jag har tänkt att sätta mig och virka några fler faktiskt för de var riktigt roliga att göra. :) Nu längtar jag så himlans till helgen så att jag får ta och sova ut. Dock så ska Simon och hans mor åka upp till Härnösand till Simons morfar över helgen och jag är redan sjukt orolig över den där bilresan som jag tjatar redan om att han måste köra försiktigt. Jag tycker det är läskigt när familjen är ute på vägen.
 
Jag själv stannar dock hemma eftersom vår katt Viktor har varit lite krasslig. För tre veckor sedan så åkte vi till djursjukhuset med honom, han låg inne tre dagar då han ej kunde kissa. Det visade sig att han hade mycket urinkristaller som de tog bort. Sedan förra Söndagen märkte vi att det var blod i urinet så då åkte vi in igen. Då blev det ultraljud och det visade sig att han hade en stor urinsten i urinblåsan (0,5 cm stor) men hans urinblåsa var så irriterad så de kunde inte operera honom då. Så han har fått äta medicin nu i en vecka som hämmar irritationen och i morgon på Måndag ska han opereras. De hörde även en blåsljud på hans hjärta i Söndags vilket jag har oroat ihjäl mig över. Tänk om han har ett hjärtfel? Tänk om han inte överlever? Osv. Men de sa att det kunde vara så att det bara var stress. Jag hoppas på det. Men eftersom han är nyopererad så måste jag finnas på plats hemma i fall något skulle hända honom.
 
Så håll alla tummar och tår att det går vägen får Viktor i morgon!
 
Trevlig kväll!

En bakhylla fick det bli!

Halloj!
 
Ja ni, nu när jag fick Kitchen Aid:en så kliade det som attan i fingrarna att göra om här hemma. Så fick det bli! Så i Lördags så drog jag med Simp till Clas Ohlson, köpte en furuhylla och krokar. :)
 
Sedan så fick den hoppa upp på väggen med lite bakgrejer. :) Främst bakskålar, vispskålar, måttsatser och lite annat smått och gott.
 
 
 

Jag ursäktar de mörka och dåliga korten. Men så blir det när man fotar i mörkret! :P Jag blev riktigt nöjd över hyllan! Blev finemang det där! Den lilla vimpeln har jag virkat på frihand. Men jag har noterat mönstret så ni kommer få ta del av det under veckan. :)
 
Så nu vill jag även kakla om i köket så Kitchen Aid:en passar ännu bättre. Hihi! Men det tyckte inte riktigt min andra hälft. Han har rätt, det får vänta något år till. :)
 
Ha det gott mina vänner!
 


bloglovin