Att sy ett flaggspel

Hej!
 
I går så satt jag mig ute i mitt pysselrum och sydde ett flaggspel. Jag verkligen gillar flaggspel! Gjorde ett tidigare i höstas, dock en liten fuskvariant då vimplarna hängde på ett natursnöre. Men icke picke denna gång. Denna gång blev det tyg från början till slut! Vilket också är dem allra allra snyggaste vimplarna.
 
 
Så här ser det ut, jag är riktigt riktigt nöjd med det. Jag älskar ju stjärnor så vad kunde passa bättre? Detta består av 10 stycken flaggor och är ungefär 2,8-3,0 meter långt.
 
 
Så här ser tyget ut. Det är mintgröna stjärnor på båda tygerna och jag kände att det skulle passa perfekt i vårt vardagsrum. Vilket det också gjorde!
 
 
Vimplarna börjar ta form. :)
 
 
 
 
På bilden ovan så ser ni hur den ser ut i mörkret.
 
 
Givetvis fick mitt flaggspel också en av mina "SoosiieDesign" namnlappar. Det är ju trots allt jag som har gjort den. :)
 
 

Jag tror faktiskt jag ska gå ut i pysselrummet och sy mig en till. Den jag har tänkt att göra ska pryda mitt pysselrum. Man kan ju inte ha ett pysselrum utan ett rejält flaggspel? Är det inte så?
 
Ha en trevlig Fredag och helg! Det ska i alla fall jag ha efter 8 arbetsdagar. Hoj hoj!
 
 

Snyggaste tavlan ever!

Hej!
 
Vet ni vad? Förra veckan beställde jag en tavla, som är så sjukt jävla fin, det går knappt att beskriva i ord! Till min enormt stora glädje som kom den i dag! Verkligen snabb leverans! Konstnären heter Sara Woodrow men kallas SMÄM hon är så oerhört begåvad, verkligen begåvad! Hennes konst görs i 50 exemplar av varje sort. Den jag fick hem heter "French girls" och jag fick nr 12/50. Titta vad vacker den är:
 
 
 
 
Är den inte fin? Visst är hon fantastiskt duktig? Kika gärna in hennes hemsida där ni även kan beställa hennes konst. Jag lovar jag kommer beställa fler av hennes konsttryck!
 
Ha det gott!
 
 

DIY Att göra ett vattenmärke till era bilder

Hej på er!
 
Några av er kanske redan vet att jag sitter en hel del och pyssler och fixar i Photoshop vilket är ett av mina favoritprogram. Då photoshop kan vara lite knepigt att lära sig så tänkte jag visa er lite tips och trix emellanåt för att fixa era bilder till era bloggar. Just i dag så tänkte jag visa hur ni gör ett vattenmärke för att skydda era bilder för att de inte ska bli stulna, vilket tyvärr händer när de ligger tillgängliga på nätet. På denna bild här nedan har jag satt ett vattenmärke mitt över apan. Det är inte störande men det finns ändå där för att visa att det är mitt. Kortet har jag tagit för ett par somrar sedan när jag och Simon var på Kolmården. Under bilden hittar ni instruktionsvideon hur ni gör.
 


 
Så! Då vet ni som inte redan visste detta hur ni ska göra. Så nu kan ni skydda era bilder. :)
 
Ha det gott!


bloglovin