DIY Att göra ett vattenmärke till era bilder

<
Hej på er!
 
Några av er kanske redan vet att jag sitter en hel del och pyssler och fixar i Photoshop vilket är ett av mina favoritprogram. Då photoshop kan vara lite knepigt att lära sig så tänkte jag visa er lite tips och trix emellanåt för att fixa era bilder till era bloggar. Just i dag så tänkte jag visa hur ni gör ett vattenmärke för att skydda era bilder för att de inte ska bli stulna, vilket tyvärr händer när de ligger tillgängliga på nätet. På denna bild här nedan har jag satt ett vattenmärke mitt över apan. Det är inte störande men det finns ändå där för att visa att det är mitt. Kortet har jag tagit för ett par somrar sedan när jag och Simon var på Kolmården. Under bilden hittar ni instruktionsvideon hur ni gör.
 


 
Så! Då vet ni som inte redan visste detta hur ni ska göra. Så nu kan ni skydda era bilder. :)
 
Ha det gott!


Det där med att kommentera kan vara lite trixigt ibland. Jag har haft problem med att publicera kommentarer, men din kommentar fanns då iaf bara en gång hos mig.
Smart idé att vattenmärksskydda sina bilder, jag har inte kommit så långt som att ha Photoshop ännu men jag hoppas det blir så framöver.
Vad roligt att du vill vara med i utmaningen även i år, vi har också fått snö igen så våren är inte riktigt redo i våra breddgrader ännu...men det kommer =)
Ha en fin vårvecka!
Kram Annica

Svar: Ja det verkar vara på surfplattor det är lite knepigt har jag listat ut. :) du kommer älska Photoshop den dagen du skaffar det! En bild som ser ut som skit kan till och med bli bra med Photoshop. :) ja nu jäklar letar vi reda på våren! Ha en fin fortsättning på veckan! Kram
Susanné

2014-02-23 // 14:52:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin